نوشته اصلی توسط ehsan1361 به جاش از چی استفاده میکنی ؟ تاندون ؟ نه کاندوم یه هدست گولاخ چند ماه پیش واسه سیستم خونه خریدم صداش محشره واسه لب تاب هم که اسپیکرای خودش هست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط pirana چـــــــــی؟ 13سالشه سواد نداره؟! مگه میشه؟ بفرستمش نهضت سواد آموزی ؟
نوشته اصلی توسط Chavosh خیلی خوبه مشخصاتشو بخون 50 وات 85 db وضوح صدا 360 درجه و ... گفتی چند خریدی ؟
نوشته اصلی توسط pirana
نوشته اصلی توسط mohammad انتی این اواتار تحریک امیز هم هستم نماز که نمیخونی که مشکل شرعی داشته باشه واست راحت باش...
نوشته اصلی توسط Milad گفتی چند خریدی ؟ الان شده 278
نوشته اصلی توسط Milad نه کاندوم یه هدست گولاخ چند ماه پیش واسه سیستم خونه خریدم صداش محشره واسه لب تاب هم که اسپیکرای خودش هست اتفاقا هدست من هم واسه 13 سال پیشه somic
نوشته اصلی توسط Chavosh خیلی خوبه مشخصاتشو بخون 50 وات 85 db وضوح صدا 360 درجه و ... به درد دلتم گوش میده؟
نوشته اصلی توسط pirana نماز که نمیخونی که مشکل شرعی داشته باشه واست راحت باش... چیکار به مسائل خصوصی من داری دیوث
نوشته اصلی توسط pirana صدای موسیقی رو از معده ـت میشنوی پس؟ نه هدست رفتم اسپیکر بخرم رفیقم خرم کرد گفت هدست بخر منم خریدم ولی اخ نگفته کیفیت صداش فوق العادست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن