نوشته اصلی توسط M.GCH بدون استفادو از بعضی واژه ها هم میشه حرف زد متاسفانه این نسل جدید نسل بی تربیته
نوشته اصلی توسط M.GCH بدون استفاده از بعضی واژه ها هم میشه حرف زد من از طرف این بیشعورا از شما معذرت خواهی میکنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR browsec هم میتونه ترافیک رو قابل تحمل بکنه
نوشته اصلی توسط Milad من بی تربیتم یا تو ؟نزار از اس ام اس هات عکس بگیرم بزارم لاشی یادته بین دو نیمه فینال سی ال بهم زنگ زدی سگ تو روحت اس ام اس هارو نگه میداری اون یه حریم شخصیه دیوث افشا نکن
نوشته اصلی توسط Chavosh آلبوم جدید و فوق العاده زیبای کولاک . با حضور جمعی از بزرگان موسیقی کو؟ این اسم البوم 3سال پیش اصحابی نیست؟
نوشته اصلی توسط AkbaR
نوشته اصلی توسط mohammad این میلاد اراکی خیلی بی تربیته باهاش صحبت نکنین یه دفعه همه رو میبنده به فحش موجیه دست خودش نیست چی گفت من ندیدم؟
نوشته اصلی توسط pirana هدست اگه روزی بخوام بخرم حتما باس نویز کنسلر داشته باشه تا لذت کافی رو از موسیقی ببرم... منم که میبینی با همین نیم وجب اسپیکر سر میکنم واسه اینه که نیازمو توی ماشین ارضا میکنم یه جفت 718 به ارگاسم میرسونتم من تا خالا با اسپیکر به ارگاسم نرسیدم
نوشته اصلی توسط mohammad متاسفانه این نسل جدید نسل بی تربیته پ من مال این نسل نیستم؟! نوشته اصلی توسط Milad من از طرف این بیشعورا از شما معذرت خواهی میکنم بخندم آیا؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 130 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن