نوشته اصلی توسط mohammad که کارم در کیون میلاد گذاشتن است لقمان؟ خودتی؟
یِ سوال! چرا آدرس اینجا هی عوض میشه؟
نوشته اصلی توسط Milad کیفیت صداش فوق العادست ولی میگم خر شدم بعضی موقع ها از بس میزارم تو گوشم گوش درد میگیرم بیشتر از همون اسپیکر های خود لب تاب استفاده میکنم منم همون اسپیکر خود لپتاپو گفتم خس خس میوفته
نوشته اصلی توسط M.GCH یِ سوال! چرا آدرس اینجا هی عوض میشه؟ ی جواب : چون عمو شیلتر چی شبا که ما خوابیم بیداره
نوشته اصلی توسط mohammad لاشی یادته بین دو نیمه فینال سی ال بهم زنگ زدی سگ تو روحت اس ام اس هارو نگه میداری اون یه حریم شخصیه دیوث افشا نکن من از روزی که باهات اشنا شدم تا الان یه اس ام اس رو هم پاک نکردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اونم چه گنجی تصاویر هدست باوفای من [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اععععع... به جان احسان از اینا هم داشتم باهاش درایور بازی میکردم که با صدای بلند از صدای ماشینا لذت ببرم تو اینا رو توی الکل نگه داشتی تا حالا؟
نوشته اصلی توسط pirana چی گفت من ندیدم؟ چندپست بالاتر ببین بستت به فحش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ی جواب : چون عمو شیلتر چی شبا که ما خوابیم بیداره جلب!پ قضیه پیچوندنِ ، نمی دونستم
نوشته اصلی توسط mohammad امام صادق بهم گفت پ کجایی ما دیروز رفتیم تو نبودی کم پیدایی اصن نیستت پارسال دوست امسال اشنا کصافط شرطی شدم این چیزا رو میشنوم مثه اسب بخورم واسه 16 ساعت گشنگی و تشنگی یادم نیار گشنم میشه
نوشته اصلی توسط pirana اععععع... به جان احسان از اینا هم داشتم باهاش درایور بازی میکردم که با صدای بلند از صدای ماشینا لذت ببرم تو اینا رو توی الکل نگه داشتی تا حالا؟ من هنوز پلی 1 بازی میکنم انصافا هدست خوبیه ، تا حالا بر خلاف اسپیکرم صداش در نیومده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن