نوشته اصلی توسط pirana ریدم تو سلیقه سانسور کردنت تو از همینایی که یقه و استین رو با یه لکه همرنگ لباس میپوشونن من که سانسور نکردم خودش اس ام اس خط خطی داده مگه معلومه ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad 5 تومن میدم خود قلعه نویی رو میارم تاپیکو بگردونه انقدر اسمشو نیار رفیقمون خوشش نمیاد
لاشیا ویرایش کنین
نوشته اصلی توسط mohammad دیوث نقلو ویرایش کن تازه سایتو ***** کردن چشم
نوشته اصلی توسط pirana انقدر اسمشو نیار رفیقمون خوشش نمیاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mohammad کی همین احسان صالحی تو تاپیک امیر و بحث مدیریت خیلی بهش چیز گفتم رفیق من نی واسه همون میگم اکثر رفاقت های طولانی با دعوا شروع میشه
نوشته اصلی توسط mohammad دیوث نقلو ویرایش کن تازه سایتو ***** کردن مگه توش حرف بدی زدی ؟گفتی تمو اوزیل رفت چند تا خط خطی نوشتی بعدش گفتی پرز و انجلوتی
نوشته اصلی توسط mohammad 5 تومن میدم خود قلعه نویی رو میارم تاپیکو بگردونه فعلا سرش شلوغه بزار بره دادگاه بیاد بعد
نوشته اصلی توسط Milad من که سانسور نکردم خودش اس ام اس خط خطی داده مگه معلومه ؟ خیلی شیک سانسور میکنی استعدادت داره تلف میشه
نوشته اصلی توسط hesamz واسه همون میگم اکثر رفاقت های طولانی با دعوا شروع میشه من با کسی که دعوا میکنم طوری دعوا میکنم که هیچ راه برگشتی نیست واسه دوستی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن