ما هم کنسرت میریم
استادیــوم ( محل برگذاری , دیشب : صحنه های خیلی زیبایی هستش )
فکر کنم 15 سال پیش مایکل جکسون تو استادیوم ناپل کنسرت داده بود هنوز تو نخ اون کنسرتم از مایکل خوشم نمی اومد ولی باشکوه ترین کنسرت تاریخ همون کنسرت بود
سطل یخ امینم از همه خنده دار تر بود
به همه فوش میده
فک کنم دیگه با ریحانه کار نکنه خیلی قاطی کرد
انتقام هم گرفت لاشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720P
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار جدید "آخر کار خودتو کردی"
ترانه و ملودی : سینا شعبانخانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم (ریمیکس) : حامد برادران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتشار : یاشار علی نژاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس و طرح : شکیبا امیرک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فردا نگی رضا برو دنبال البوما من می خوام بخوابم
در حال حاضر 542 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 542 مهمان ها)