من چه میدونم !!!!
من چه میدونم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو شب بخوابه اکبر بید!!!!ره
اکبر شبو زنده نگه مید!!!!ره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خدا گلایه ای نمی کنم اگه از دنیای من پر بکشی
ممر فرق تو با بز چیه ؟
مرتیکه رشتی بت میان خبر میدن به من بگو دیگه
ازت يه خواهشي دارم
تو هم چيزي بخواه از من
زمين ميلرزه و اينجا يكي بي ترس خوابيده
توو عشق تو يه چيزي هست ...
دريغ که ما همواره بايد سرمايه ها و نعمتهاي ارجمند خويش را هنگامي بشناسيم که برباد رفتهاند و اين است که ادب ما ادب «حسرت» شده است و هنرمان هنر مصيبت و نبوغ ملي ما تنها در کار عزاداري و نوحه سرائي شکفته است و ميبينيم که مذهبمان نيز مذهب گريه شده است و اسلاممان، اسلامي که متهم است که «دين شمشير» بوده است دين لعن و نفرين و نقنق و ذکر مصيبت و ناله امن يجيبالمضطرو... شده است ودر يک کلمه شده ايم ملت اشک، نژاد عجز!
علی شریعتی. مجموعه آثار 35 / آثار گونه گون / ص 88
هنر مثل ثابت جاذبه نیست که به اسم نیوتون بشناسیم و بدون تغییر باشه ، هنر کلمه ای من در آوردی و قرارداد پر از قانون و تبصره ی دلخواهیه . هنر میتونه تمرین یک کودک برای حرف زدن باشه همونطوری که خیلی ها برای سلفژ تمرین میکنن چون در اصل هیچ فرقی ندارن و هردو فقط با تمرین و تکرار و گذر زمان بدست میان ، هنر میتونه کدنویسی یک برنامه موبایل یا کامپیوتر باشه ، میتونه کشف مسائل ریاضی و فیزیک باشه
اما اینکه از کلمه ی هنر یک حباب ساخته بشه و بگیم وای طرف تو گروه سرود مدرسه خونده و خیلی حالیشه یا خودمون رو با برچسبی به اسم هنر دنبال دیگران بکشونیم ، وافعیتی جز حقیر و پست بودن خودمون نیست
بعضی وقتا هنر حرف میزنه ، میخواد فریاد بزنه ای ابله من این رو یاد گرفتم تو یاد بگیر ولی متاسفانه الان هنر زیر شلاق کودکان بزرگ نما به هر شکلی در میاد
.
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 123 مهمان ها)