ممر شاید رضا صادقی و علی اصحابی و عسکری و بنیامین هم باشن بعد کنار اینا اسکلی مث ایمان قیاسی عجیبه
ممر شاید رضا صادقی و علی اصحابی و عسکری و بنیامین هم باشن بعد کنار اینا اسکلی مث ایمان قیاسی عجیبه
همین آقایان یادشان رفته که از هفته اول با استیلی روی نیمکت پرسپولیس چه کردند.در آن سال از اولین بازی پرسپولیس مقابل ملوان انزلی شروع کردند و در هفته دوم در بازی مقابل شاهین بوشهر به اوج خودش رسید. با لیدرها زدوبند کردند بر علیه استیلی و کاری کردند تا در ورزشگاه بر علیه او شعار دهند و پرچم نوشته بیاورند! آخر این آقایان هر زمان که به نفعشان نباشد، میگویند لیدر نیاز نداریم و زمانی که به ساپورت آنها نیاز داشته باشند، لیدرها در فوتبال لازم هستند.این آقایان اگر عاشق فوتبال بودند حداقل در مقاطعی که پرسپولیس یا تیم ملی با مشکلات مالی مواجه بود . یک مقدار از حقوق ناچیزشان را می بخشیدند.اما آنها از قاعده نسبیت استفاده می کنند .در مقطعی اینکار را با کاشانی کردند. بعد هم رویانیان به پرسپولیس آمد و بحث جدیدی مطرح شد «ریش های بدون ریشه!» و گفتند ریشهای بدون ریشه به درد نمی خورد.در صورتی که به نظر می رسید منافعشان در چیز دیگری است.
شاید باورتان نشود روز دادگاه خود قاضی به من می گفت من می دانم که حق با شما است اما اگر به شما می گویند الان روز هست، حتی اگر شب هست شما باید بپذیرید
ول کن ماجرا هم نیست.
باید معلوم شود چه کسی کارت به کارت کرد و به او تذکر داده شود.نه اینکه عکاس و داور را 2 سال و 10 سال محکوم کنند. دو دو تا چهارتا، هیچ کس شکی ندارد که چه کسی کارت به کارت کرده! من هم تا زمانی که جان دارم با این مسایل در فوتبال ، مبارزه می کنم و به 1000 ها میلیارد تومان هم نمی گویم پول خرد!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
واقعیت فوتبال
یک عده می گویند که چرا امروز در فوتبال ما مد شده که بازیکن و مربی بر علیه هم حرف می زنند. به عقیده من مساله روبرو حرف زدن یا پشت هم حرف زدن نیست. این واقعیتهای فوتبال ما است که می بینیم فردی با وجود شایستگی و استعداد کارش به اینجا می رسد.
خودشو زیاد تحویل نگرفته ؟
خب یه رای گیری کنیم
البوم جدید همایون شجریان با سبک الکترونیک به نام ارایش غلیظ قصد گرفتنشو دارم
اما از اونجا که قیمتش زیاده رای گیری می کنم اگه به حد نصاب رسید میرم می گیرم
خب هرکی موافقه نقل بگیره
ویرایش توسط Gsshop : 08-25-2014 در ساعت 09:13 PM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)