2014هوادار کی بشم ؟
با چند تا تیم مذاکره داشتم ولی به نتیجه نرسیدم شما پیشنهاد کنید
معلومه امین داره لیست بلند بالایی رو مینویسه که فعلا سکوت اختیار کرده
بازهــم رایحــــه ی خــوب تنت می آید
بوی یک بوسه ی ناب از دهنت می آید
لبنیات تـو از زیر لباست پیداست..
چقدر چاک به این پیرهنت می آید
دست من سوی تو با قیمت یک مشت غزل
بــــــــه خــریداری جنـس بدنت مــی آید
ابتدایش لب دریاست..به دریا زده ام
دامنت خــوب به دریا شدنت می آید
فال حافظ که زدم گفت:کمی صبر کنی..
یوسفِ عشق بـــه خاک وطنت می آید
دفعه ی قبل هم از شهر سفر برگشتی..
مطمئنــــم خبـــــــر آمدنت می آید.. .
المان سابقه نداشته تو زندگیم تو حتی یه بازی دوستانه دوست داشته باشم ببره همیشه ازش بدم میومد ولی این جام جهانی یه کم نفرتم ازشون کم شده این سه تا هم کلا بیخیال پرتغال هم همیشه حس خنثی بش داشتم اگه ببره خوشحال میشم نبره هم ناراحت نمیشم ایران هم ... اگه مسی نبود دوست داشتم ارژانتین موفق شه الان فقط میتونم رو ایتالیا و انگلیس سرمایه گذاری بکنم که جفتشون ترمال
"ما باید گریه کنیم به حال این ملک،
ما که از همه چیز و همه کس دل بریدیم شما هم به هیچ کس دل نبندید
بترسید از مالی که به زور ستانده شود،
بترسید از خونی که به ناحق ریخته شود،
بترسید از آهی که از ته دل کشیده شود،
خداوند این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدارد"
ایتالیا رو هیچوقت دست کم نباید گرفت ...
دور دوم برزیل به اسپانیا یا هلند میخوره
اولا از بس خنگی
دوما خاص بودن اقا با نتیجه به دست نیومده که حالا با دوتا نتیجه بخواد از دست بره! خاص بوده هست و خواهد بود!
سوم ما قوی بودیم؟؟؟ اگر ما قوی بودیم پس سیتی چه بود؟؟ اگر ما قوی بودیم پس ارسنال و لیور چه بودن؟؟ یوانیتد که بیشتر ملی پوش را دارد چه بود؟؟
ما یه مشت جوون با استعداد دارم ولی ثبات نداریم داریم میرسیم بهش ولی در حال حاضر نداریم!
اما سیتی داره سیتی پر از **** استار بازیکنای که در بهترین شرایط خود هستن بین 25 تا 30!
خوزه یکبار گفت در این رقابت نابرار همین بس که مهاجم چهارم سیتی یوتیچ حالا ژکو که مهاجم سومش بود خودش امارش گویای همه چیز.....
یایا به تنهایی از 3 مهاجم ما بیشتر گل زده! خط حمله لیورپول دو نفرشون 50 گل زدن! پس پرت و پلا نگو لطفا تیم ما در حال ساخته شدن
اره فصل بعد میگم چر مهره ای اونم با دو سه تا خرید کیدی ولی الان نه چیز خوری ممنوع
سوما تو اومدی به من از ونگر بگی اخه؟؟ ونگر مربی بزرگی یکی از شخصیت های فوتالی منم هست! اره خیلی کاا کرده ونگر که از کسی بر نمیاد با کمترین داشته ها بهترین نتایجو گرفته اما از نظر نتیجه چی؟؟ به هر جهت از نظر نتیجه مربی ناکامی حسوب میشه حالا هر چقدرم ما قربون صدقش بریم ولی تاریخ چیزی دیگری مینویسه.و الا کیه که منکر بزرگی ونگر بشه
اصن ارسنال = ارسن+ال
چهارما د نه د نشد دیگه! ایده ال ترین وبد چون عاشقش بود چون اینجا خوشحال بود! ولی واسه جام نوچ نوچ نوچ! فرانسه بود همین سیتی و تیمای دیگه حتی ایتالیا یه جر میگی انگار خوزه مثل اون کچل فراری بزدل ترسو! خوزه همیشه دنبال چالش های جدید خودش میگه دلم میخواد تجربه کنم دلم میخواد بجنگم و بسازم!
خوزه چلسی رو یکبار ساخت و 10 سال دووم اورد ثمش رو این قدری خودش ندید ولی حالا برگشت هتا یه بار دیگه بسازه!
از هیچ مربی که سال اول ححضورش رو میگذرونه اونم تو تیمی که کامل نیست و قرا ساخه بشه قرار تغییر نسل داشته باشه انتظار جام نداره ابراموویچ اصن چا برگردوند خوزه رو؟؟ چون فقط وو فقط یه چی میخواست اونم ساخت تیم والا نتیجه روبا هر کسی میتونست بگیره
ما بازیکنی نخریدیم تو کوتاه مدت ثمر بده رفتیم بازیکنان اینده رو خریدیم! سیاست قرصی رو پیش گرفتیم رو اادمی کار کردیم الان لوییس بیکری رو داریم که سال عای بعد ازش میشنوی
پنجم! ان فصل ما جام نگرفتیم اما فصل خوبی بود چون به خیلی چیزا رسیدیم.چون شخصیت برنده به تیم برگشت ثبات ببه تیم برگشت چون برنده بازی های بزرگ بودیم چون تا هفته ما قبل پایان واسه قهرمانی جنگیدیم و شانس داشتیم چون سرنوشت قهرمانی رو ما تعیین کردیم
پیشرفت کردیم بازیکنان پیشرفت کردن و حالا وقت تکیمب شدن این داستان
خوزه از روز اول این فصل گفت ما مدعی جام نیستیم بلکه فط مدعی بردن بازی بعد ستیم اما دیشب و حتی قبل ت هم گفت فصل بعد ما معی قهرمانی هستیم و هوادا اینو از ما بخوان
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)