تفاوت های جدید در آلبوم جدید
محسن چاوشی ترجیح می دهد فعلا راجع به جزییات دیگر آلبوم جدیدش حرف نزند تا زمانی که آلبوم منتشر شود . او نمی خواهد توقع مردم را بالا ببرد، فقط سعی کرده آنچه که از نظرش درست است را انجام بدهد.
قطعا چاوشی به دلیل سلایقی که دارد، بعداز این نیز کارهای متفاوتی خواهد کرد. مثلا در آلبوم جدیدش بیشتر کارها را به شکل آکوستیک و همین طور ارکسترال اجرا کرده است. به جای اینکه وقتش را تلف کند، موسیقی را دنبال می کند و در این زمینه تحقیق و تلاش می کند، چه در زمینه ترانه، چه ملودی و تنظیم و ... هیچ کس ، هیچ وقت نمی توانداو را بی کار ببیند. از زندگی شخصی اش می زنم تا به موسیقی ام برسد .
اوهمیشه کارهای متفاوتی انجام می دهد و به جای اینکه وقتش راتلف کند موسیقی را دنبال می کند. در این باره می گوید: بعداز این نیز کارهای متفاوتی خواهم کرد . همواره تحقیق و تلاش می کنم چه در زمینه ترانه، چه ملودی و تنظیم و ... هیچ کس ، هیچ وقت نمی تواند من را بی کار ببیند. از زندگی شخصی ام می زنم تا به موسیقی ام برسم . هیچ وقت خارج از استودیو نیستم و خیلی کم پیش می آید جایی بروم که در آن موسیقی نباشد. بیشتر به دنبال تحقیق بیشتر برای هر چه بهتر شدن کیفیت ترانه ها، ملودی ها وتنظیم های کارهایم هستم. سعی می کنم هر روز چیزی به کارنامه ام اضافه کنم.