نوشته اصلی توسط DePreSso سیگارتو خاموش کن رفیق....... از دریا چه خبر؟! دلم براش تنگ شده
shimaa
نوشته اصلی توسط M.GCH راستی از آهنگ بیژن مرتضوی خیلی خوشم اومد(عاشق شده ای دیوونه وار خبر نداری....) آهنگش یِ حس خوبی داره :)) خوشحالم که خوشت اومده اهوم
نوشته اصلی توسط M.GCH از دریا چه خبر؟! دلم براش تنگ شده اونم دلش برات تنگ شده
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوشحالم که خوشت اومده اهوم
نوشته اصلی توسط DePreSso اونم دلش برات تنگ شده غلط کرد!یِ هفته اونجا بودیم یِ بار آروم نشد تا از طرح سالم سازیش واسه شنا استفاده کنیم
نوشته اصلی توسط M.GCH غلط کرد!یِ هفته اونجا بودیم یِ بار آروم نشد تا از طرح سالم سازیش واسه شنا استفاده کنیم یعنی یه بارم شنا نکردی ؟
نوشته اصلی توسط DePreSso یعنی یه بارم شنا نکردی ؟ چرا فقط از طرح سالم سازیش استفاده نکردیم
نوشته اصلی توسط M.GCH چرا فقط از طرح سالم سازیش استفاده نکردیم بدون چادر که واقعاً دل و جرات میخواد شنا کردن .. من که میترسم
نوشته اصلی توسط DePreSso بدون چادر که واقعاً دل و جرات میخواد شنا کردن .. من که میترسم دیگه نشد نزنیم به آب:)) البته ظاهرا زده بودم به آب! از دستِ جیغای مامانم مثه کشتیِ به گل نشسته شده بودم
نوشته اصلی توسط M.GCH دیگه نشد نزنیم به آب:)) البته ظاهرا زده بودم به آب! از دستِ جیغای مامانم مثه کشتیِ به گل نشسته شده بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن