به ما میگن یـــــــاغـــــــــــــــ ــی
به ما میگن یـــــــاغـــــــــــــــ ــی
طبقه حساس زیاد جالب نبود
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
هنری کیسینجر سیاستمدار کهنهکار آمریکایی و وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در زمان ریاست جمهوری ریچارد نیکسون و جرالد فورد، در مصاحبهای با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، حکومت ایران را مشکلی بزرگتر از داعش خوانده و میگوید که این کشور در حال ایجاد یک کمربند شیعه از تهران تا بیروت، از مسیر بغداد است.
کیسینجر میگوید ایران فرصتی یافته تا امپراتوری تاریخی شیعی این کشور را باز بنا کند و این رویداد در زمانی که خاورمیانه در حال تغییر شکل است، اجتنابناپذیر به نظر میآید.
این استراتژیست صاحبنام آمریکایی با ذکر اینکه «مرزهای قرارداد ۱۹۱۹ در قرن بیستم ضرورتا در حال فروپاشیاند»، گفته است: «این امر به ایران از نقطه نظر استراتژیک قدرت بالایی میبخشد. من ایران را مشکلی بزرگتر از داعش میدانم. داعش متشکل از یک گروه ماجراجو با ایدئولوژی تهاجمی است اما آنان نیاز به فتح سرزمینی بیشتر و بیشتر از آنچه اکنون در اختیارشان است دارند تا تبدیل به یک حقیقت وجودی ثابت و استراتژیک شوند. من فکر میکنم که رویارویی با داعش که در جای خود مهم است، سادهتر از مقابله با ایران باشد».
مشاور اسبق امنیت ملی ایالات متحده درباره اعمال گروه داعش اظهار کرد: «آنها گلوی آمریکاییها را در برابر دوربینهای تلویزیونی بریدند. این، توهینی به ایالات متحده است که نیاز دارد ما نشان دهیم چنین اعمالی [بیمجازات] رها نخواهند شد. من قویا موافقم که یک حمله سنگین علیه مواضع داعش برای زمانی متناسب با آنچه درباره قتل آمریکاییها انجام دادند، داشته باشیم».
برنده جایزه صلح نوبل ۱۹۷۳ گفته است: «سپس ما وارد یک مشکل طولانی خواهیم شد. من فکر میکنم وقتی با واحدی چون داعش روبهرو هستیم، نباید در موقعیتی قرار بگیریم که آنها ما را به حمله زمینی بکشانند».
وی با تاکید مجدد بر حملات هوایی، میافزاید: «پس از آن اگر ما توانستیم سایر کشورها را هم شریک کرده یا از گروههای محلی برای عملیات زمینی استفاده نماییم، ممکن است بتوانیم آنها را نابود کنیم».
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر باید به مناسبت 3000 تایی شدن فروم شیرینی بدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 235 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 235 مهمان ها)