نوشته اصلی توسط SINA الوعده وفا حتی 1% هم فک نمیکردم تهران قبول شم
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Maryam صنایع غذایی شهید بهشتی مباركه عزيزم موفق باشي
نوشته اصلی توسط Maryam قبولیا افتضاح بود پارسال یه دوستام با 12 هزار بین الملل آورد امسال با 3400 نشد ... سگ تو روحشون تبريك قبول شدي ديگه. چي ميخواي
نوشته اصلی توسط SINA الوعده وفا توابع که تهران نمیشه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ببين اكثر بچه هاي اراك و حومه انتخاب آخر يا يكي مونده به آخر رو قبول شدن. من داداشم مهندسي شيمي اراك زده بود. اونو نياورده ولي ظرفيت شيمي ِ سراسري اراك پر نشده برادر من نصف دوستام با رتبه های 4-5 هزار مردود شدن!!!! تو فک کن حتی بین الملل هم نیاوردیم ! این خیلی زور داره به خدا!!!!
نوشته اصلی توسط Maryam من چی بگم؟؟؟! من درصدامو میبینم جیگرم میسوزه به خدا عربی 80 زبان 86 دینی 60 ادبیات 60 ولی آخرش دارو نیاوردم! بعد بیشترم میسوزم که بینل چرا نیاوردم :| شما چقدر خر خونيد
نوشته اصلی توسط Maryam حتی 1% هم فک نمیکردم تهران قبول شم اصفهونی بازی درنیاری واسه شیرینی یه سال دیگه بخونی بری یه شهری که کسی از بچه های باران توش نیست
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط tandis_m مباركه عزيزم موفق باشي ممنون تشکر
منم ميام تهران بايد شام بدي ديگه مريم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سگ تو روحشون تبريك قبول شدي ديگه. چي ميخواي رشته خوب اونی نبود که فکرشو میکردم! من انتخاب اول تا دهمم بین الملل بود مطمئن بودم میارم اصلا فک نمیکردم به تهران برسه ولی خو اینجوری شد دیگه! بازم خدا رو شکر مردود نشدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن