نوشته اصلی توسط Herzeleid توابع که تهران نمیشه من قلبم تو توابع جا مونده وگرنه جسمم اونجا نیست
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! شما چقدر خر خونيد
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط SINA اصفهونی بازی درنیاری واسه شیرینی یه سال دیگه بخونی بری یه شهری که کسی از بچه های باران توش نیست
نوشته اصلی توسط Maryam رشته خوب اونی نبود که فکرشو میکردم! من انتخاب اول تا دهمم بین الملل بود مطمئن بودم میارم اصلا فک نمیکردم به تهران برسه ولی خو اینجوری شد دیگه! بازم خدا رو شکر مردود نشدم به سلامتي مباركت باشه
نوشته اصلی توسط Maryam مرسی خداییش شهید بهشتی جز آرزوهام بودولی داروسازیش اون نشد دیگه ولی همینم شکر! قسمتم این بود دیگه...! میدونی خیلی کم پیش میاد دقیقا بشه همونی که ادم میخواد... مطمئن باش پیشامد خوبیه
نوشته اصلی توسط SINA اصفهونی بازی درنیاری واسه شیرینی یه سال دیگه بخونی بری یه شهری که کسی از بچه های باران توش نیست همه مهمون من به صرف کیک و آب معدنی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منم ميام تهران بايد شام بدي ديگه مريم خوابگاه 8 به بعد میبنده درشو
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ببين اكثر بچه هاي اراك و حومه انتخاب آخر يا يكي مونده به آخر رو قبول شدن. من داداشم مهندسي شيمي اراك زده بود. اونو نياورده ولي ظرفيت شيمي ِ سراسري اراك پر نشده ای بابا ای بابا ظرفیتشو تو داری مگه؟ چی قبول شد حالا به سلامتی؟
نوشته اصلی توسط Maryam خوابگاه 8 به بعد میبنده درشو عصرونه ميخوريم ناهار ميزنيم اصن به صبحونه هم راضي ييم ما
نوشته اصلی توسط Herzeleid میدونی خیلی کم پیش میاد دقیقا بشه همونی که ادم میخواد... مطمئن باش پیشامد خوبیه خدا رو شکر بازار کاری خوبی داره اگه ادامه بدم که مطمئنم میدم تا بالاتر به جاهی خوبی میشه رسید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 205 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 205 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن