گاهی آدم می ماند بین بودن یا نبودن
به رفتن که فکر می کنی
اتفاقی می افتد که منصرف می شوی
می خواهی بمانی
رفتاری می بینی که انگار بایـد بروی !
و این بلاتکلیفی
خودش کلی جهنم است ...
کدام*یک از آهنگ*هایی که در دوره*های مختلف جام*جهانی تا کنون برای تیم ملی فوتبال ایران توسط هنرمندان داخلی ساخته و تولید شده را بیشتر می*پسندید؟
به آهنگ "ای جاویدان ایران" گروه آریان در سایت موسیقی ما رای دهید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک آهنگ ای جاویدان ایران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Gsshop : 05-18-2014 در ساعت 03:00 PM
آزادی یواشکی یک رئیس جمهورسابق، جهت انتخابات آینده:
------------
بنام خداوند جان آفرین
زبانی چو مار، در دهان آفرین
خداوند آمار، خداوند رو
دروغ و دغل بر زبان آفرین
------------
خداوند رو شاکرم که باز هم توفیقی دست داد که بتوانم دوباره رو در روی شما جوانان خوش فکر، خوشتیپ و آینده ساز ایران قرار بگیرم و همچون ادوار گذشته مشکلاتتان را حل نمایم.
انسان فطرتا آزاد بدنیا آمده وباید آزاد زندگی کند. این آزادی حق مسلم شما ایرانیان آزاده است.
شما فکر میکنید مشکل ما مشکل بیرون بودن موی خانوم هاست؟
اصلا چه نیازی به آزادی یواشکی هست؟ اگه اینطوری باشه همه تو خونه هاشون بالاترین آزادی یواشکی رو دارن.
تو محل ما سر کوچه ، همه آزادی علنی دارند.
اصلا چرا باید آزادی خانم ها را به حجاب محدود کنیم؟
مگه نه؟ ...هان؟ من که صدای شما رو نمیشنوم که...
من یه آماری به شما نشام میدهم که نشون میده 63 درصد ملت ایران خواهان برداشتن حجاب هستن. 63 درصد بقیه هم خواهان نداشتن حجاب هستن. میمونه یک 63 درصد جزئی دیگه که جزو خس و خاشاک هستند و در مقابل خواست اکثریت این ملت شریف،عددی نیستن.
اصلا شما میدونین دختر های هاشمی، الان چه آزادی هایی دارن؟
من الان یه لیستی از خانم زاده های یه سری از آقایااااان رو تو جیبم دارم که به موقع براتون میخونم که کجا هستن و چه آزادی های یواشکی دارن میکنن.
این عکس رو میبینین؟ میشناسینش؟ بگم الان یواشکی داره چه آزادی هایی میکنه؟ بگم...؟ بگم....؟
بله... اون روسری ها، اون چادر ها رو لولو برد....
من اینجا اعلام میکنم که اونقدر جوانها را با گشت ارشاد جمع کنید تا گشت ارشاد دانتان پاره شود...
اصلا گشت ارشاد چه معنی داره؟ برید اونجایی رو ارشاد کنید که داره میسوزه....
اوه اوه.... به من میگن وقتت تموم شده، اما من برای خودم این حق رو قائلم که ادامه بدم ...
خدایا چنان کن در این شهر پیس
تو خوشنود باشی و من هم رئیس
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)