نوشته اصلی توسط Chavosh گفتم شاید از ای البوم امامی یکی دو تا کار خوب در بیاد حالا خوبه تو دانلود كردي من آلبوم قبليشو اورجينال خريدم
نوشته اصلی توسط .Peyman. اوه ی شامی که دادم که نگو 35 نفرو شام دادم دلم سوخت واست. همون 35 نفر بسه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! حالا خوبه تو دانلود كردي من آلبوم قبليشو اورجينال خريدم
نوشته اصلی توسط .Peyman. من دوس دختر ندارم . کار نیست کار کار که فراوووووونه اگه بخوای خودت . باشه حتما من باور کردم
نوشته اصلی توسط mahdi باز این پیمان چس ماه خدمت خودشو کشید به رخ بچه ها اندک من لب مرز خدمت کردم
از بیپ تونز دل کنی تازه قدر سرور بارانو میدونی
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط .Peyman. اندک من لب مرز خدمت کردم مرزبانی
نوشته اصلی توسط DePreSso کار که فراوووووونه اگه بخوای خودت . باشه حتما من باور کردم باور کن جان مهدی ندارم کار نیست پوستم کنده شد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بيكار بحثم شد با صابكارم مرديكه خيلي حقوق درست حسابي ميداد انتظار داشت همه كارم واسش كنم مفاصا تامين اجتماعي شو گرو گرفتم استخدامی جدید نیومد تامین اجتماعی رو نرفتی؟ نوشته اصلی توسط DePreSso یادته آزمون کارشناسی ؟ یادته قبل کنکور میومدیم اینجا میگفتیم چقدر خوندیم و اینا ؟ یادته دروغ میگفتی هیچی نخوندم ؟ یادته ؟ یادته ؟ یادته ؟ آه چقدر زود گذشت بهترین روزای زندگیم روزای دانشگام بود نمیدونی مهدی اصن یه وضییییی نه که تو نمیخوندی اره مثل باد گذشت الان باید برم تسویه راحت شم ارشد رو باید حتما تهران بیارم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط .Peyman. باور کن جان مهدی ندارم کار نیست پوستم کنده شد نيست اصن اگه هم باشه ميخوان سوءاستفاده كنن بي شرفا فقط بايد پارتي داشته باشي
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن