نوشته اصلی توسط .Peyman. باور کن جان مهدی ندارم کار نیست پوستم کنده شد من چن جا پیشنهاد کار داشتم ولی نرفتم میدونی ؟
نوشته اصلی توسط mahdi هو مرتیکه مرزی از خودت مایه بزار دیگه یهو پست تو رو دیدم به جون تو قسم خوردم
خشكسالي در زمين بيداد و غوغا ميكند بخشش هفت آسمان، كو باد و باران را چه شد ؟
نوشته اصلی توسط DePreSso شاتل دیگه رایگانو برداشته تک تک دانلود کن از هر البوم دو سه آهنگ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نيست اصن اگه هم باشه ميخوان سوءاستفاده كنن بي شرفا فقط بايد پارتي داشته باشي دقیقااا فقط همینه نه به سواده نه به هیچی دیگه
نوشته اصلی توسط DePreSso مرزبانی بله چند بار نزدیک بود ترور شم
نوشته اصلی توسط Chavosh پولی نمیشه که ماهی 3500 این تعرفه ها دیگه نیس . آخه من هر ماه 15 تومان شارژ میکنم بعد 25 ام نشده شارژم تموم میشه مجبورم دوباره خرید کنم شبانه رایگان کدوم قسمتش فعال میشه ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه نرفتم ثبت نام كنم 50 تومن بايد ميدادي واسه آزمون . زورم مياد اينجوري پول بدم واسه اين چيزا آخرشم استخدام نميشي ( حيف نميشه فحش داد. خانواده رد ميشه ) بنظرم اگه ادم بتونه خودش یه کار راه بندازه خیلی بهتره تا بفته دنبال کار البته اگه بتونه فحش بده سفید بزار نوشته اصلی توسط DePreSso حتما قبول میشی شک نکن تیکه کلفتی بود
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط DePreSso من چن جا پیشنهاد کار داشتم ولی نرفتم میدونی ؟ کجاها؟؟
نوشته اصلی توسط DePreSso این تعرفه ها دیگه نیس . آخه من هر ماه 15 تومان شارژ میکنم بعد 25 ام نشده شارژم تموم میشه مجبورم دوباره خرید کنم شبانه رایگان کدوم قسمتش فعال میشه ؟ برای من که هست ! همین چن روز پیش تمدید کردم فک کنم باید تماس بگیری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن