صحبت های جالب خسه درباره ی رونالدو :
وقتی میخواستم به اولین جلسه تمرین تیم برم تصمیم گرفتم که 2 ساعت زودتر برم و تمرین اختصاصی رو شروع کنم که مربی رو تحت تاثیر قرار بدم و انو شگفت زده کنم
اما وقتی 2 ساعت زودتر رسیدم اونجا دیدم کریستیانو قبل از من اونجا بوده تمرین میکرده
برم تايپيك واليبال رو بيارم بالا
آیفون 6 پلاس نیز با قیمت 800 یورو برای نسخه 16 گیگابایتی، 900 یورو برای نسخه 64 گیگابایتی و 1000 یورو برای نسخهی 128 گیگابایتی به بازار عرضه خواهد شد.
یورو 4140 هست با این حساب از 3,3 میره تا 4 تومن !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)