نوشته اصلی توسط DePreSso نیس که ما حسابداریم همه جا مارو میخوان مثل چی ... فقط ما افتخار نمیدیم میدونی ؟؟ به جان خودم ما اونموقع که میرفتیم الکترونیک این رشته های اینجوریه همه می گفتن افتضاحه می گفتن معدل زیر دوازدها دیگه مجبورن برن این رشته ها حالا برعکس شده برا کار
اخ جون اخ جون اخ ج ون امشب عروسی اخ جون
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! برم تايپيك واليبال رو بيارم بالا بزن قدش
نوشته اصلی توسط DePreSso بزن قدش بازي لهستان و آرژانتين سخت تره از بقيه
نوشته اصلی توسط .Peyman. به جان خودم ما اونموقع که میرفتیم الکترونیک این رشته های اینجوریه همه می گفتن افتضاحه می گفتن معدل زیر دوازدها دیگه مجبورن برن این رشته ها حالا برعکس شده برا کار واقعا اگه دنبال کار باشی میتونی پیدا کنی کاریابی ثبت نام کردی ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بازي لهستان و آرژانتين سخت تره از بقيه آرژانتین رو جوگیر نشن نرینن بقیه رو میزنن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بازي لهستان و آرژانتين سخت تره از بقيه هر دوتاشو میبریم شک نکن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! به خدا باور نميكنن اينو اون چون نرفتن سراغش بعد ميشن ميگينن جوونا نميرن دنبال كار خو دِ آخه لاشيا اصن كاري هست كه بخوايم بريم كس عمشون نه بابا همه میرن دنبال کار کار نیست
نوشته اصلی توسط asc آرژانتین رو جوگیر نشن نرینن بقیه رو میزنن آرژانتین خیلیم قوی نیس .
نوشته اصلی توسط DePreSso واقعا اگه دنبال کار باشی میتونی پیدا کنی کاریابی ثبت نام کردی ؟ بلهههه کاریابی ثبت نام کردم همه کار کردم کاریابی یکی از همون کاریابی گفت اینا همش سوریه و بازی اینجا کار به مردم نمیدن !!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن