پیروز ارجمند: «گفت آواز» (رپ فارسی) مجاز میشود![]()
پیروز ارجمند: «گفت آواز» (رپ فارسی) مجاز میشود![]()
وی با بیان اینکه در کل با اینگونه تغییرات موافق نیستم، گفت: امیدوارم پرسپولیس از چاله به چاه نیفتد چرا که معتقد هستم پای برخی دلالان بیشتر از گذشته نسبت به الان به پرسپولیس باز شود.رحیمی یکی از مدیران لایق و کاربلد فوتبال است و تعجب میکنم که چرا اینطور صحبتها را عنوان میکند و اینکه میگوید از قهرمان ملی دفاع میکند. حالا سؤال من این است که قهرمان ملی چقدر باید یک مملکت و یک باشگاه هزینهاش را پرداخت کند. -
طرحی ساده برای آهنگ هفته های تلخ من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو صدا سیما نشان دادن ساز ممنوع
اینا تحریم ها رو دور زدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرتون این رنگ بندی خوبه !?؟!
اصا تو رنگ بندی خوب نیستم !!!!
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقو اینو دانلود کنید یه نظر بدید آشناسدانلود آهنگ جدید سینا صداقت به نام بیا با من
![]()
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)