بلید کنال بذالید لد شم
اما مجید تنها خواننده پاپ که *گام ابداعی – سبک ابداعی – ساز ابداعی * خودشو داره که ایشالا دونه به دونه همه شونو به ثبت میرسونه که تک ترک های اخیر گام ابداعی نسبی ها بود
گام ابداعی با توجه به بازه صدایی خاص ایه که مجید داره *به نظر من اینا قشنگ تره *
مجید آهنگ های زیادی با موضوعات مختلف خونده و همچنین در مسیر خودش 5y=2x حرکت میکنه اون چیزی که ازش یاد کردی بر میگرده به ژانر خواننده ها
زنده باشی
*
*موسیقی ما میشه ی خبر بگیری که آیا سبک ایده ها به ثبت رسید یا که خیر آخه خیلی وقته از انتشار آهنگ طوفــــــــان داره میگذره کم کم دارم نگران میشم هر روز به سایت اتون سر میزنم و منتظر این تیتر هستم مجید خراطها سبکی رو جهانی ثبت کرد *![]()
نظرات اهنگ این بود زندگی تو موزیک مارییییدم به خودم
![]()
شاید مبلغ دریافتی علی دایی در قرارداد 3 ساله اش بارها و بارها در رسانه های مختلف منتشرشده باشد اما بد نیست که بار دیگر مرور شود مبلغ قرارداد او برای فصل اول یک میلیارد و 950 میلیون تومان، برای فصل دوم 2 میلیارد و 150 میلیون تومان و برای فصل سوم نزدیک به2 میلیارد و 500 میلیون تومان است. رقمی که همانطور که عنوان شد در صورت قطع همکاری از سوی پرسپولیس باید تمام و کمال به دایی داده شود.
![]()
2،4،6 از آلبوم احمدوند پلی شد![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 347 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 347 مهمان ها)