گل کریس !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل کریس !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو والس ميرقصي با موج ، با مهتاب ، در باد
من والس ميرقصم كنج اتاقِ خواب در ياد
توو مه فرو ميريم سال هزار و چند با تو
هر روز پرواز از تجريش تا دربند با تو
بهار امسال
عطاءالله خرم، آهنگساز، نوازنده، نویسنده و محقق نامی چند روز پيش در سکوت خبری درگذشته است.
اي بابا . مرگ و مير افتاده تو موسيقي ايران![]()
قاتل را تهدید نکنید
بعد از نه ماه حسن خوش خنده رئیس جمهور یک کلمه گفت و البته کار خوبی هم نکرد که گفت که « اگر به کارهایتان ادامه دهید مردم را به صحنه می کشانم.» و البته منظورش هم این نبود که واقعا مردم را به خیابان می کشاند، ایشان که این کاره نیست. هنوز جای به خیابان رفتن قبلی مردم درد می کند. ولی مثلا داشت می گفت که من پشتوانه مردمی دارم. هنوز این جمله از دهانش بیرون نیامده، آقای حسینیان با توپ پر درآمد که : « دولت روحانی نباید منتقدان خود را تهدید کند.» و چنان هم از منتقدان دولت دفاع کرده انگار بابای حسینیان نلسون ماندلاست، مامانش مادر ترزا، انگار نه انگار همین خسروخوبان سعید امامی همان بود که هشتاد مخالف دولت در فرنگ و 65 مخالف حکومت در داخل کشور را با دارودسته سعید امامی از بین بردند و حتی پس از کشتن این مخالفان همین آقای حسینیان در مجلس ختم سعید امامی روضه خواند و بعد هم رسما در مصاحبه گفت « ما خودمان یک زمانی قاتل بودیم.» حالا که مخالفان دولت روزی با بودجه دولت دویست تا کنفرانس برگزار می کنند و ده تا شبکه تلویزیونی جمهوری اسلامی و چهل تا شبکه تلویزیونی اپوزیسیون هر روز به روحانی بد و بیراه می گویند حداقل به طرفداران دولت روحانی فرصت بدهند که از دولت رسمی و قانونی دفاع کنند. جدا این حسینیان یادش رفته که همه آلزایمر ندارند؟
![]()
کمیته روابط عمومی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ادعای برخی رسانه ها را در خصوص توزیع کتاب شاهین نجفی در این نمایشگاه تکذیب کرد.
به گزارش مهر، کمیته روابط عمومی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در جوابیه ای که آن را برای انتشار در اختیار رسانه ها قرار داده است، با رد ادعای بعضی رسانه ها درباره توزیع کتاب “شاهین نجفی” در این نمایشگاه،اعلام کرد: کتاب “دوران بعد از باران، قبل از تبعید” سروده شاهین نجفی نیست بلکه آقای “سید مهدی موسوی” شاعر این کتاب است.در اطلاعیه کمیته روابط عمومی نمایشگاه کتاب تهران همچنین آمده است: با توجه به نظارت های کمیته نظارت و ارزشیابی محتوایی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از فروش این کتاب نیز که مجوز پخش (اعلام وصول دبیرخانه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی) را دریافت نکرده، جلوگیری به عمل آمده است.
![]()
امیر کجاییییی ؟؟
من دلم باران قدیمی رو میخواااااااااااد
میشه دوباره برش گردونی اون روزا رووووووو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm57)
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 164 مهمان ها)