نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر بذارن مزاحم نمشم پس راحت باش شما هم رفتی تو لیست شوخی جیزه ها
نوشته اصلی توسط tandis_m افتادی به کشتن کاربرا خب
نوشته اصلی توسط pirana عکس بزارم گرسنه ـت بشه؟ جات خالی پیتزا تناول میکنم امشب کسی خونه نیست فردا برم یه دو روز مرخصی رد کنم خسته شدم
نوشته اصلی توسط pirana میزنم بمیریا این ورژن جدیدشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مزاحم نمشم پس راحت باش شما هم رفتی تو لیست شوخی جیزه ها شما مراحمي من فقط با شوخي دستي مشكل دارم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جات خالی پیتزا تناول میکنم امشب کسی خونه نیست فردا برم یه دو روز مرخصی رد کنم خسته شدم تو بودی که ادعای آشپزیت میشد؟ از شب و روز توی باران بودم و شوخی کردن؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid شما مراحمي من فقط با شوخي دستي مشكل دارم شوخی پایی باهات میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جات خالی پیتزا تناول میکنم امشب کسی خونه نیست فردا برم یه دو روز مرخصی رد کنم خسته شدم تو مگه کارم میکنی که خسته شی از 8 صبح تا 11 شب تو فرومی نکنه شب کاری
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط pirana افتادی به کشتن کاربرا خب تكه كلامم
نوشته اصلی توسط pirana تو بودی که ادعای آشپزیت میشد؟ از شب و روز توی باران بودم و شوخی کردن؟ پیتزا رو خودم درست کردم بارها بهت گفتم که آرد ها رو ریختم و الک آویختم دیگه بسه جوونی کردن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 572 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 572 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن