نوشته اصلی توسط Chavosh بیا و خوبی کن عجب نادونایی هستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آه فقط حاشیه ایجاد میشه!همین و بس! اینا همونایی هستن که ورژن ستمگر هاوس رو منتشر کردن اینا همون جنس آدمان! منم حس میکنم کار خودته
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
ياد تو بر شيشه دل يکسره سنگ مي زند بر تن تار و پود من عشق تو چنگ مي زند بر لب اين پنجره ها عمر به آرزو گذشت آه کجاي کار من پيش تو لنگ مي زند ...؟
HADIS
نوشته اصلی توسط mali68 ناقص العقلی دخترا به دلشون که زود،میشکنه در میشه..قصدم توهین به کسی نبود.سعی میکنم دیگه تو جمع پسرونتون نیام.شب بخیر امیرو تحویل بیگیر! این بود آرمان های ما؟
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط hesamz این شعر رو همین الان سرودم این همه آهنگ چرا خواندی ز وسف رفیق تویی که فقط ضربه خوردی ز دست رفیق وصف
نوشته اصلی توسط MIRLORD وصف
نوشته اصلی توسط A M I R بابا شوخی می کنیم عجب ... دخترنا! شوخی هاتونو یه نمه ملوتر انجام بدید!
نوشته اصلی توسط mali68 ناقص العقلی دخترا به دلشون که زود،میشکنه در میشه..قصدم توهین به کسی نبود.سعی میکنم دیگه تو جمع پسرونتون نیام.شب بخیر چی شده؟
نوشته اصلی توسط M.GCH چی شده؟ دوستان شوخی کردن ناراحت شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 570 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 570 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن