لامصب پوسترو خدا بخیر کنه طرحش مال طراح همون البوم من و ما بوده
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوید تحویل بگیر تازه داشتی از پوستر میگفتی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
پاروي بي قايق كه بچه ها انگليسي زدن :
The Oar Without boat
پاروي بي قايق كه زهرا چاوشي معني كرده :
boatless oar
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرو من خودم حالم از علی دایی و کیروش بهم میخوره ولی بحثم سر اینه که مایلی کهن چرت و پرت میگه!
اصلا کاری به کار مایلی و علی دایی ندارم چون هردوشون چرت و پرت زیاد میگن.
بحث من رو فردوسی پوره...
یه ثانیه هم نشون نداد؟!بازی 4-1 که نشون داد.با کفاشیان هم که در همین باره حرف زدن که!
من خودم عملکرد تیم ملی رو مثبت ندیدم ولی خیلیا مثبت میدونن مگه فقط فردوسی پوره؟این همه حرفی که خارجیا درباره فوتبال ایران زدن چیه پس؟بعد جام جهانی تقریبا همه ی روزنامه ها و خبرنگارا از کیروش حمایت کردن.شما چرا فقط فردوسی پورو میبینین؟
من خودم دوس نداشتم کیروش بمونه ولی فقط به خاطر اینکه مایلی کهن و رسایی و امثالهم خواستار برکناری کیروش بودن خوشحالم که مونده!
درمورد فردوسی پور تنها انتقادی که میشه قبول کرد حق پخش تلویزیونیه ولی ربطی به باند و این حرفا نداره.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
آقا جدي جدي انگار همين پوستر و كاوره
بزرگمهر زده
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)