نوشته اصلی توسط mohammad در حد ارضای تماشاگران کار میکنه لامصبا اگه ما یه کنسرتشونو بریم 10 بار ارضا میشیم اونوقت تو ایران باید با عشوه های خرکی ففری حال کنیم هووووووم مثه من مثه تو بیا بیا عاشقتر میشم ففری در مورد عشقم درست صحبت کن لاشی برو با همون باربارات ارضا شو کیونی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid ولك من بچه همدانم طبعم سرده
ویرایش توسط mohammad : 05-20-2014 در ساعت 08:26 PM
نوشته اصلی توسط Milad در مورد عشقم درست صحبت کن لاشی برو با همون باربارات ارضا شو کیونی باربارا لاشیا تو هالیوود کلا همه یکی از یکی دیگه خوشگلترن ادم دلش همه جا گیره تو ایتالیا دیگه بماند
نوشته اصلی توسط mohammad نژاد پرست البته من تند تندتنظيمش ميكنم خودم
نوشته اصلی توسط mohammad باربارا لاشیا تو هالیوود کلا همه یکی از یکی دیگه خوشگلترن ادم دلش همه جا گیره تو ایتالیا دیگه بماند بالوتلي كه مصدوم باز
نوشته اصلی توسط Herzeleid بالوتلي كه مصدوم باز مسئولین دلیل نتیجه نگرفت چلسی را به رابطه مورینیو با دکتر تیم مرتبط میدونن
نوشته اصلی توسط mohammad باربارا لاشیا تو هالیوود کلا همه یکی از یکی دیگه خوشگلترن ادم دلش همه جا گیره تو ایتالیا دیگه بماند خدا واسه عذاب ما ایران رو درست کرده
نوشته اصلی توسط mohammad مسئولین دلیل نتیجه نگرفت چلسی را به رابطه مورینیو با دکتر تیم مرتبط میدونن ولی عجب دکتری بود من جا بازیکنای چلسی بودم همش خودمو میزدم به مصدومیت
نوشته اصلی توسط mohammad مسئولین دلیل نتیجه نگرفت چلسی را به رابطه مورینیو با دکتر تیم مرتبط میدونن
نوشته اصلی توسط Milad ولی عجب دکتری بود من جا بازیکنای چلسی بودم همش خودمو میزدم به مصدومیت هنوزم هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 158 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن