نوشته اصلی توسط Chavosh لایک پستایی که میزنه رو نیگا اوفففف الان دیدم عجیبه واقعا
نوشته اصلی توسط hesamz احسان کجایی می گفتی به 500 ملیون هم نمیرسه 108.000.000 تومان تنها در عرض 2 روز!! آتش بازی فیلم آتش بس 2 در سینماهای کشور! جو اولش این طور نمیمونه میخوابه
نوشته اصلی توسط hesamz احسان کجایی می گفتی به 500 ملیون هم نمیرسه 108.000.000 تومان تنها در عرض 2 روز!! آتش بازی فیلم آتش بس 2 در سینماهای کشور! همه ناراضی بودن هفته دیگه افت میکنه شدید یادته بهت گقتم هفته اول خوبه بعد افت میکنه
لاشیا شما یه دونه رفیق ندارین یه لایک بگین من امشب با اسودگی خاطر کپه مرگمو بذارم
نوشته اصلی توسط Chavosh لاشیا شما یه دونه رفیق ندارین یه لایک بگین من امشب با اسودگی خاطر کپه مرگمو بذارم من زیاد اینوایت کردم ولی روزای انیده جواب میده اگر اخلاق رسانه ای واست مهم نیست یا یوزر دوم خودم بزنم؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid من زیاد اینوایت کردم ولی روزای انیده جواب میده اگر اخلاق رسانه ای واست مهم نیست یا یوزر دوم خودم بزنم؟ اره بابا بزن لامصبو
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همه ناراضی بودن هفته دیگه افت میکنه شدید یادته بهت گقتم هفته اول خوبه بعد افت میکنه مهم اینه 500 به بالا می فروشه
نوشته اصلی توسط hesamz مهم اینه 500 به بالا می فروشه بازم اشتباه گفتی بار دوم گفتم 800 فامیل تهیه کننده نیستی ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازم اشتباه گفتی بار دوم گفتم 800 فامیل تهیه کننده نیستی ؟ 3-1 دیشب چی میگی؟! اونم حتما بار دوم گفتی 3-2؟!!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازم اشتباه گفتی بار دوم گفتم 800 فامیل تهیه کننده نیستی ؟ 800 مال تو بالای 1.5 مال من از این شانس ها نداریم باووو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 198 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 198 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن