مخابرات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر عزیز ، من همه ی افراد حاضر در تاپیک را دوست می دارم تو را نیز همچنین. اما باور کن آن آواتار کمی شیطانی میکرد افکار منحرف هر پسری را
.
سنت میگه دختر 9 ساله میتونه ازدواج کنه عقل میگه بچه 9 ساله ازدواج کنه بدبخت میشه
یا سنت مسخره مراسم مرگ و میر طرف فوت کرده خانواده عزادار بدبخت فقط باید دنبال خرج کردن رسیدن به مهمونها باشن
جای این بیایم کمکشون کنیم
یا بدتر از اون مراسم عروسی که یه مشت لاشخور که 10ساله ندیدیشون رو دعوت کنی بعد زندگی با کلی قرض شروع کنی
بعدم طلاق
فکر می کنم زندگی ما جوونهای امروزی بخاطر همین سنتهای مسخره . . .
ویرایش توسط hesamz : 09-21-2014 در ساعت 12:30 AM
فردا رو روزه بگیرید دعا کنید بلکه 4 شنبه بیاد آلبوم
روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده و از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است و از برای این روز به غیر از روزه و عبادت و ذکر خدا و غسل دو عمل وارد است.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
ببین برادر شما میدونی مشکلت چیه؟اینکه سنت رو با عرف اشتباه گرفتی؟
به عیر از مورد اول که اون روم هم الان جوابشو میدم بقیه ی مواردی که گفتی چه میدونم خرج در مراسم عزا و عروسی اینها به هیچ وجه ربطی به سنت نداره،بلکه نشات گرفته از عرف جامعمونه.ومقصرش هم خودمون هستیم.
در مورد موضوع اول هم گرچه من بین سنت و دین هم تمیز قائلم و معتقدم شما دین و سنت رو هم از یک زاویه مشاهده میکنی،با تمام این تفاسیر دین یا به قول شما سنت تنها چیزی که در این مورد تاکید کرده به بلاغت رسیدن دختر در سن 9سالگیست همین و بس.
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)