باز هم محمدرضا عباسی و باز هم لو دادن اطلاعات البوم پاروی بی قایق برای افزایش امار بازدید وبلاگش...لطفا هر جایی میتونید اطلاع رسانی کنید.
بعد از لو رفتن بخش هایی از شعر دزیره توسط محمدرضا عباسی و تشویق هواداران به دانلود البوم قبل از خرید، این بار محمدرضا عباسی اطلاعات جدیدی از البوم پاروی بی قایق رو لو داد.
بگذریم از لو دادن اسامی 3 قطعه راک البوم و خیلی از اطلاعات دیگر...
ایشون صرفا برای افزایش بازدید سایتش، علت حضور اشرف زاده در ترک وصیت رو لو دادن. اینکه این کلمه که ایفای نقش اشرف زاده در البوم رو فاش میکنه چیست، مهم نیست! همچنان که در تصویر هم سانسور شده تا بنده هم در زمره خائنین به محسن عزیز نباشم
مهم اینه که سجاد مالمیر و بقیه کسانی که چاوشی لطف کرده اهنگو براشون پلی کرده چرا اطلاعاتشو همه جا پخش کردن؟
چرا محمدرضا عباسی به خودش احازه میده قسمتی از شعر منتشر نشده دزیره رو در وبلاگش بنویسه. یا پیشتر گلاب.
حالا در مورد گلاب میتونیم بگیم شعرها در کتاب صفا لو رفته... شعر دزیره چی دوست عزیز؟این رو محسن اجازه انتشارش رو به شما داده؟ خود خواننده نباید شعر رو اشتراک گذاری کنه؟ یا وظیفه شماست!!!!
یا چه کسی به شما اجازه میده در تصویر واضح زیر فلسفه حضور اشرف زاده در ترک وصیت رو لو بدید و به کسی که تو وبلاگتون اعتراض میکنه انواع و اقسام توهین ها رو نثار کنید و وقتی کاملا تخریب کردید کامنت ها رو پاک کنید؟!!
اولا متاسفم برای افرادی مثل سجاد مالمیر که در همون مدت محدود حضورشون در چاوشی نیوز کلی از اطلاعات البوم رو فاش کردن و اون اطلاعات رو بصورت کاملا پوست کنده در اختیار امثالی چون ایشون گذاشتن...که ایشون دیگه بدون هیچ لفافه ای بیان و پاروی بی قایق رو حراج بذارن
ثانیا برای سادگی محسن متاسفم که به هر کس و ناکسی اعتماد میکنه...افرادی که فقط برای شمردن لایکا و بازدید صفحاتشون خودشون رو چاووشیست نشون میدن و در لو دادن اطلاعات منتشر نشده البوم چاوشی از هیچ کوششی دریغ نمیکنن...چه بسا همینا دموی گلاب رو لو دادن...خدا داند...
+ چون در وبلاگ ایشون نمیشه باهاشون حرف زد و چیزی فراتر از توهین از ایشون نمیشه شنید اینجا تگشون میکنم بخونن...اما به محض اینکه دوباره بی ادبی کنن به سرعت بلاک خواهند شد...تنها پاسخی که ایشون به من با زبان ادمیزاد دادن این بود که تو همون سوال کننده ای و قصد تخریب من رو داری...من خدا رو شاهد گرفتم برای ایشون که تو همین کامنت قضیه رو دیدم که ایشون باز توهین کردن و کامنت ها پاک شد
بهادر خان شمس!
لطفا به این دوستان گوشزد کن وظایفشو...
هیچی از البوم نموند اقا!
اين كيه راست كرده واسه ممر