نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! والا به خدا يك ماه اينور اونور به اين بسپار به اون بسپار اينجا برو اونجا برو هيچي به هيچي دنبال چه نوع کاری هستی نوید ؟
نوشته اصلی توسط Chavosh کوفت نوشته اصلی توسط ehsan1361 آهنگ جديد و زيباي امین شبانکاره و نوید اکو به نام لحظه ها امین و نوید خودمون نیستن ؟ من كه نيستم خخخ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! والا به خدا يك ماه اينور اونور به اين بسپار به اون بسپار اينجا برو اونجا برو هيچي به هيچي میفهمم چی میگی .. ایشالا یه کاره خوب پیدا شه واست زوده زود
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! من كه نيستم خخخ منظورم نوید ریل فیل بود شوما که اوستایی
سجاد کجاس باو
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
اساتید محترم کسی دمو نداره؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دنبال چه نوع کاری هستی نوید ؟ هر كاري باشه ولي بيارزه بري كار كني نه واسه چندرغاز سگ دو بزني آخرشم هيچي
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! هر كاري باشه ولي بيارزه بري كار كني نه واسه چندرغاز سگ دو بزني آخرشم هيچي شهر خودتون یا هر جایی که باشه میری ؟
نوشته اصلی توسط DePreSso میفهمم چی میگی .. ایشالا یه کاره خوب پیدا شه واست زوده زود ايشالا ايشالا مرسي نوشته اصلی توسط ehsan1361 منظورم نوید ریل فیل بود شوما که اوستایی اوستا كجا بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 507 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 507 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن