برزیل لهستان
ست دوم 19 19
این قسمت ک کلا مستند دفاع مقدس بود
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
از لهستانم مثله کارگردان معراجی ها متنفرم
«آواز خواندن در توالت»
چند سال پیش ترانهی «کازابلانکا»ی من برای اجرای موسیقیایی به «رضا رویگری» واگذار شد و با حذف چند بیت و به شکل ناقص و با یک ملودی و اجرای بد در آلبومی به همین نام منتشر شد که این اجرای بد به خودی خود برای من اتفاق تازه و غریبی نیست، به خصوص در بخش مجاز موسیقی که اغلب تفالهای از ترانهی اولیه رخصت و فرصت انتشار در آلبومها را مییابد اما تا آنجا که شنیدهام و ندیدهام – چون نزدیک به دَه سال است در کل شبکههای صدا و سیما را ندارم و نمیبینم - ایشان بخشهایی از آن ترانه را - بدون اجازه از من - در سریالی با نام «معراجیها» خواندهاند و این اتفاق - به دلیل سبقهی چماقناکِ کارگردان آن مجموعه - اسباب پرسش برای خیلی از مخاطبان شده. پس در همین یادداشت اعلام میکنم که در این مورد هیچگونه هماهنگیای با من نشده و خواننده احتمالن گمان کرده ترانه هم مثل کت و شلوار است که میتواند بخرد و در هر مراسمی – از عروسی و بعلهبرون گرفته تا ختم و ختنهسورون – از آن استفاده کند و به دلیل این که قانون حق مؤلف به طور کلی در سرزمین ما یک شوخیست، نمیشود جلوی اتفاقاتی از اینچنین را به شکلی سریع و قانونی گرفت و متاسفانه خواننده، ترانه را در هر جایی بخواهد اجرا میکند. چه بر استیج کنسرت و خالتور رفتنهایش و چه در هر فیلم و سریالی که بخواهد و حتا در توالت و زیرِ دوش! بسته به فهم خود خواننده است که در مواردی اینچنین با ترانهسرا مشورت کند و از او اجازه بگیرد یا نه. تا آنجا که پیداست ناخواننده – بازیگرِ یاد شده از این فهم بیبهره بوده که سرخود دست به این کار زده. درهر حال من با این یادداشت بیخبری و ناخرسندی خود را از این اتفاق اعلام و به آن جنابِ آوازخوان گوشزد میکنم تکرار مواردی از این دست را بدون جواب نخواهم گذاشت. //
یغما گلرویی
30 / شهریور/ 1393
ريد به رويگري
خواننده احتمالن گمان کرده ترانه هم مثل کت و شلوار است که میتواند بخرد و در هر مراسمی – از عروسی و بعلهبرون گرفته تا ختم و ختنهسورون – از آن استفاده کند
دهنت يغما
برزيل
لهستان1
1(
(25
1822
25
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهستان ول کن ماجرا نیست.ما باید می بردیمشون تا اینجوری شاخ نشن
غصه لهستانم باس بخوریم؟
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)