نوشته اصلی توسط Milad به جز متاسفم همه رو دارم البته کاور یه شاخه نیلوفرم پاره شد تو اثاث کشی حرومه
نوشته اصلی توسط Herzeleid تبلیغات....بستن دهن منتقدین
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid این یکی دیگه هیچ حرف و حدیثی توش نیست بعید میدونم محسن خودش تو کار طراحی هم بوده اون وقت ولی اگه کار اهاری باشه خداییش حرف نداشته دمش گرم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid تبلیغات....بستن دهن منتقدین کلا بزرگترین برندم بیاد رو البوم باز یه سری هستن که بگن راضی کننده نبود
نوشته اصلی توسط Milad ولی اگه کار اهاری باشه خداییش حرف نداشته دمش گرم شاید اهاری تنظیم کننده نبوده و کلا موزیسین خوبی نبوده اما مشاور هنری و تئوریسین خوبی بوده بدون شک حتی تو اهنگایی که نقش مشورتی هم داشته به نظرم تاثیرش واضحه تو کل فضای البوم و کاور که دیگه گل سرسبدش
نوشته اصلی توسط Rmin کلا بزرگترین برندم بیاد رو البوم باز یه سری هستن که بگن راضی کننده نبود اونا اهمیتی ندارن...مخاطب این حرکت گروهی دیگن
نوشته اصلی توسط Milad سجاد البوم متاسفم اورجینالش رو دیدی ؟ من نگرفتم ولی بسته بندی ارجینالش موجود بود اون زمان . فقط به یه عده رسیده بود
نوشته اصلی توسط Milad ولی اگه کار اهاری باشه خداییش حرف نداشته دمش گرم نام های پوچ
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط Sajjad من نگرفتم ولی بسته بندی ارجینالش موجود بود اون زمان . فقط به یه عده رسیده بود پسر عمم البومو داشت اومدم ازش بدزدم نشد کیونت بسوزه من از نزدیک لمسش کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 453 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 453 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن