نوشته اصلی توسط HASSAN فکر کن این همه دانلود کنی بعد نصب کنی و بالا نیاد این لحظه انگار خدا بهت یه 6 قلو داده پولم نداشته باشی
نوشته اصلی توسط mali68 ..روحیاتم دخترونه نیس زیاد.همچین خون و خون ریزی میپسندم دکستر -هانیبال نیکیتا رو واسه این گفتم که نقش اولش زنه وگرنه سبک فیلم اکشن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mali68 ..روحیاتم دخترونه نیس زیاد.همچین خون و خون ریزی میپسندم اسپارتاکوس
نوشته اصلی توسط ahmadsp این لحظه انگار خدا بهت یه 6 قلو داده پولم نداشته باشی
نوشته اصلی توسط Herzeleid هانیبال خشونتش زیاده بابا به کسی که درام و کمدی میخواد هانیبال پشنهاد میدی؟ نوشته اصلی توسط mali68 ..روحیاتم دخترونه نیس زیاد.همچین خون و خون ریزی میپسندم .
نوشته اصلی توسط mali68 بله بله.کمدی..بریکینگ بدو دان کردم تموم شده.واکینگ ددو ومپایرم دیدم.پیشنهاد دیگه ای نداری امین؟ پیشنهاد که تا دلت بخواد اما بستگی به سلیقت داره! بیشتر کدوم ژانر میپنسدی؟؟ چند تا از فیلما و سریالایی که دوست دارشتی بگو تا ببینم چه جوریاست؟؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp shamales طنزه؟میگم ادم امضا و اراتارتو میبینه یهو پرت میشه زمان شاه دلش فردین بازی میخواد
نوشته اصلی توسط HASSAN بالا 1 گیگ چیزی دانلود نمیکنم میلاد بیکاری بیاد بت لینک بد م فیلم دانلود کنی
نوشته اصلی توسط ahmadsp این لحظه انگار خدا بهت یه 6 قلو داده پولم نداشته باشی نگو نگو یه وقت مرغ امین تو راه حسن رُ بدبخت میکنی دستی دستی میره ها
نوشته اصلی توسط ahmadsp این لحظه انگار خدا بهت یه 6 قلو داده پولم نداشته باشی اجرا نکنه بهتر دیگه جفت هاردام دارن میترکن از بس پر شدن تازگیا چیزی رو دل نمیزام این رو هم که گذاشتم فقط میخوام شرکت پر رو نشه وگرنه عمرا بشینم بازی کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن