نوشته اصلی توسط Herzeleid نه والا همين الان گوش بده كاري به هيچيش ندارما فقط به معني شعر توجه كن اوكي؟ اين يكي از قشنگترين ترانه هائيه كه تو چند وقت اخير گوش دادم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از اصفهانی خبری نشد ؟ خبری نیس
صادقی که تکراری شده و کاراش دیگه حال نمیده فریدون هم همیشه ترک 1 آلبومش فقط خوبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اهوم. خیلی وقته بیخیال همه چی شدم .گذشته و اینده و زندگی و مرگ و دنیا و اخرت و خانواده و..... نوشته اصلی توسط Herzeleid اها خدا رُ یادم رفتبگم...خیلی وقته دیگه با هم کار نداریم! هیچ کاری...... نوشته اصلی توسط Herzeleid غرق شدنُ ترچیح میدم......بس هر چه قدر تا حالا بهش حال دادیم! التماس خیلی وقته تو واژگان من جایی نداره... تایید
نوشته اصلی توسط asc خبری نیس همیشه آلبوم هاش تاخیر داره از تابستان پارسال داره میگه میخوام آلبوم بدم
نوشته اصلی توسط mali68 صادق هدایت زیاد میخونی؟چه حالی دادی به خدا تا حالا؟ زیاد میخوندم قبلا...جدیدا کمتر اگر وقت کنم قطعا بازم میخونم دوباره و سه باره نمیدونم... کلا کاری به کارش ندارم دیگه .....
نوشته اصلی توسط HASSAN تایید دیوث جان تو دیگه چرا ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid +صادقی + فریدون البته همه اینا کنار قطعا البوم شاهین بازم یه سرُ گردن بالاتره به هیچکدوم امیدی ندارم از نظر من فریدون با غریبه شروع شد وهمون جا تموم شد باز صادقی اون آلبومی که بدون سازهای الکترونیک هست شاید یه نوآوری باشه جالب دربیاد
نوشته اصلی توسط tandis_m همين الان گوش بده كاري به هيچيش ندارما فقط به معني شعر توجه كن اوكي؟ اين يكي از قشنگترين ترانه هائيه كه تو چند وقت اخير گوش دادم اوکی!
نوشته اصلی توسط HASSAN تایید نمیخوام بگم تو زندگیتون مشکل ندارینا ولی حس میکنم احتیاج به یه درد بزرگ دارین.بگذریم.ناراحت نشین از دستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 171 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 171 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن