نوشته اصلی توسط mali68 دیگه کار از حال گیری گذشته مهسا جون..مهسا بودی دیگه؟ اين اسميه كه احسان روم گذاشت مينا هستم
نوشته اصلی توسط tandis_m اعصاب نداريا مصاب دارم ازدواج شرایط میخواد دیگه من که تا مورد مناسب پیدا نشه زن نمیگیریم
نوشته اصلی توسط tandis_m دلم ميخواد با دقت گوش بدي : چشمامو بستم از كنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبينه بد شدم هر كاري ميكنم ازم نميگذره حسي كه بين ماست از عشق بيشتره دوست نداشتم! بی معنی بود واسه من ....
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که این مملکت رو به این روز انداخته دومین کشور افسرده جهان شدیم من رسیدم به 30 دیگه جوونی کردن رو گذاشتم کنار و به قول معروف پخته شدم عباس معصومی یه تیکه داره میگه جوونی کن جوونی خیلی خوبه..شنیدی؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اين اسميه كه احسان روم گذاشت مينا هستم یادته روز اول که بهت گفتم مهسا مینا کیجای عباس معصومی ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اين اسميه كه احسان روم گذاشت مينا هستم خوشبختم مینا جون
نوشته اصلی توسط mali68 عباس معصومی یه تیکه داره میگه جوونی کن جوونی خیلی خوبه..شنیدی؟ آری تمام تیکه های استاد عباس معصومی رو بلدم اما جوونی یه حدی داره ، منم گذاشتمش کنار و فعلا چسبیدم به نت
نوشته اصلی توسط mali68 این امین اینا جوونی نمیکنن دلم میگیره.بعد سن تو میشن میگن ای دل غافل.. تا خاک مرا به قالب امیخته اند بس فتنه که از خاک برانگیخته اند من بهتر از این نمیتوانم بودن کز بوته مرا چنین برون ریخته اند
نوشته اصلی توسط Herzeleid دوست نداشتم! بی معنی بود واسه من ....
نوشته اصلی توسط mali68 سوال خوبیه.غرق شدن کاری نداره امین.سر پا موندن مرد میخواد.من اگه غرق میشدم یه سری ادم بی گناهم باهام غرق میشدن.مثل پدرم مادرم..من همرو نجات دادم..ارزششو نداشت؟ واسه تو داشته و خیلی خوبه اما واسه من نداره هیچ چیز و هیچکس .... غرق میشن بشن نمیشن نشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن