نوشته اصلی توسط AkbaR تاثیرات حضور ممر یه ربع طول کشید تا منظورشو بفهمم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad شانس تخمی ما ژابی و په په نیست خدیرا به جای ژابی. واران به جای په په. خدیرا اگه آماده باشه ميتونه جای ژابی رو پر کنه، اما واران نسبت به پارسال افت کرده
نوشته اصلی توسط Milad اینم حرفیه ولی از این برزیل ،بازیکن تکنیکی ای نداره ادم باش حال کنه یه نیمار بود که ریده یه لوکاس مورا بود که دعوت نکرده اسکول اون جور شاخ اره نداره ولي خو برزيله ها دفاعشم تكنيك داره لامصب نيمار رو هنوز اميد دارم بهش به نظرم شرايطش خيلي فرق ميكنه هم چنين اسكار
نوشته اصلی توسط Herzeleid ايلارامندي وای ایلارا رو کجای دلم بزارم ؟ولی هافبک دفاعی بهتر از میانی بازی میکنه خدا کنه کریس و بیل انقدر خوب بازی کنن که به اینا نیازی نباشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون جور شاخ اره نداره ولي خو برزيله ها دفاعشم تكنيك داره لامصب نيمار رو هنوز اميد دارم بهش به نظرم شرايطش خيلي فرق ميكنه هم چنين اسكار فک کنم این خط دفاع بهترین خط دفاع این ده سال اخیر برزیل باشه ولی بقیه پستا من زیاد حال نمیکنم
هیچی نذاشتم رو دل
نوشته اصلی توسط Milad وای ایلارا رو کجای دلم بزارم ؟ولی هافبک دفاعی بهتر از میانی بازی میکنه خدا کنه کریس و بیل انقدر خوب بازی کنن که به اینا نیازی نباشه هر وقت با ژابي همزمان بودن من ديدن داد گرده رئال هومم بازي سختي واقعا
نوشته اصلی توسط Herzeleid هر وقت با ژابي همزمان بودن من ديدن داد گرده رئال هومم بازي سختي واقعا امیدم به دستای قدیس و پاهای کریسو به مغز مودریچ ه
نوشته اصلی توسط Milad هیچی نذاشتم رو دل باورت ميشه چند ماه دان شبانه ندارم اصن
میلاد جمله عاشقونه گفتی یا منظورت همونه که امین فک کرده ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن