بریم نظرات طرفداری رو بخونیم از این دپرسی در بیایم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN رئالتیم پنجم جدول هم امتیاز با سلتاویگو اگه بارسا امسال قهرمان شد من دیگه تا اخر عمرم کل کل نمیکنم ضعیفترین بارسای 10 سال اخیر
نوشته اصلی توسط Milad ریدم تو این شانستون ما بودیم دوسه تا خورده بودیم دایو مسی صد رحمت به زمین عضدی رشت انگار قبل بازی 50 تا گاو زمینُ شخم زده بودن بازیکن مالاگا باید اخراج میشد دایو رو که دیشب مارسلو و رونالدو انجام دادن که دو تا پنالتی مفت گرفتید
نوشته اصلی توسط HASSAN صد رحمت به زمین عضدی رشت انگار قبل بازی 50 تا گاو زمینُ شخم زده بودن بازیکن مالاگا باید اخراج میشد دایو رو که دیشب مارسلو و رونالدو انجام دادن که دو تا پنالتی مفت گرفتید بیچاره دستش به مسی نخورد من دیدم مسی رو زمین ولو شد اره زمین کج بود اصلا
نوشته اصلی توسط Milad اگه بارسا امسال قهرمان شد من دیگه تا اخر عمرم کل کل نمیکنم ضعیفترین بارسای 10 سال اخیر جوگیر نشواسکرین شات این پستت رو گرفتم خوبه هنوز چهار امتیاز عقبید داری کرسی شر میگی
نوشته اصلی توسط HASSAN جوگیر نشواسکرین شات این پستت رو گرفتم خوبه هنوز چهار امتیاز عقبید داری کرسی شر میگی من سر این بازی نمیگم هفته اول به ممد گفتم این بارسا مال قهرمانی نیست خیلی کنده تیمتون
نوشته اصلی توسط HASSAN جوگیر نشواسکرین شات این پستت رو گرفتم خوبه هنوز چهار امتیاز عقبید داری کرسی شر میگی اومدم بنویسم اگه بارسا قهرمان شد صدای گاو درمیارم ضبط میکنم میزارم اینجا ولی نظرم برگشت
نوشته اصلی توسط Milad من سر این بازی نمیگم هفته اول به ممد گفتم این بارسا مال قهرمانی نیست خیلی کنده تیمتون تیم شما سریعه که از سوسیه داد 4 تا خوردید؟
نوشته اصلی توسط Milad اومدم بنویسم اگه بارسا قهرمان شد صدای گاو درمیارم ضبط میکنم میزارم اینجا ولی نظرم برگشت کاش مینوشتی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 214 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 214 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن