نوشته اصلی توسط ehsan1361 ستار دیگه سگ پیر اسم و فامیله کاملشه نميدونستم
مصاحبه ستار در مورد زن گرفت حضرت محمد
سینجول روز انتشار 13 : بچه ها من خونه ی خدام ، از کعبه دارم آلبومو میشنوم ، عالیه ، اینم لینک 510 ستمگر
نوشته اصلی توسط tandis_m نميدونستم مغرور تر از حسن ستار نداریم تو لس آنجلسی ها فک میکنه هنو 40 سال پیشه که دختر شاه عاشقش شده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دختریم خسته نباشی مدرسه خوش گذشت ؟ خانوم که کتک نزد ؟ مشق زیاده ؟ ممنون پدريم امروز مدرسه نداشتم مشقا زياده اصن حوصله ندارم برم سمتشون
نوشته اصلی توسط M.GCH خوبم پدريم امروز مدرسه نداشتم مشقا زياده اصن حوصله ندارم برم سمتشون مگه دبیرستان هم پنج شنبه ها تعطیله ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مغرور تر از حسن ستار نداریم تو لس آنجلسی ها فک میکنه هنو 40 سال پیشه که دختر شاه عاشقش شده من خيلي وقته آهنگاشونو دنبال نميكنم فقط قميشي و جديدا باز 2_3 تا آهنگ ابي
نوشته اصلی توسط Sajjad سینجول روز انتشار 13 : بچه ها من خونه ی خدام ، از کعبه دارم آلبومو میشنوم ، عالیه ، اینم لینک 510 ستمگر
نوشته اصلی توسط tandis_m من خيلي وقته آهنگاشونو دنبال نميكنم فقط قميشي و جديدا باز 2_3 تا آهنگ ابي آهنگاشون دیگه چیزی نداره البته پروانگی که پارسال ستار داد بیرون بدک نبود
نوشته اصلی توسط M.GCH ممنون پدريم امروز مدرسه نداشتم مشقا زياده اصن حوصله ندارم برم سمتشون الهي خسته نباشي مثل دخي من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 213 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 213 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن