سلسله مراتب رو کی تو فوتبال ما طی کرده تا حالا ؟نمونش سرمربی مورد علاقه تو اقای دایی از کجا یه هو اومد سر تیم ملی ؟
الانم که علی کریمی رو نکردن سرمربی تیم ملی علی کریمی خیلی زود سرمربی تیم ملی بشه 4 سال دیگه تا اون موقع هم کنار تیم ملی جام جهانی وملت ها و بازی بین المللی رو تجربه کرده هم اینکه تجربه زیادی بدست اورده هم مدارکش رو گرفته
تو یه جور میگی انگار ما همین الان کریمی رو کردیم سرمربی تیم ملی ...حسین فرکی هم همینجور مدارج رو طی کرده که تو الان با حضورش رونیمکت موافقی با این تفاوت که کریمی هم تجربه کار با مربی های بزرگ رو داشته هم جوون تره هم به روز تره در کل من طرف حرفم علی کریمی نیست امثال کریمی ه مثل هاشمیان و مهدوی کیاو بقیه
Hero Enter
Viva Real Madrid
امین یه سوال اصن کریمی عن
علی کریمی بیشتر به درد دستیاری تیم ملی میخوره یا نمازی و مارکار اقاجانیان ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
کی گفته م از انتخاب دایی حمایت میکنم؟؟؟ من همیشه گفتم دایی نباید وارد اومر فنی بشه چون تواناییش رُ نداره من تو دعوای دایی و کریمی فقط طرف دایی رُ گرفتم و الا انتخاب دایی بزرگترین خیانت به خود دایی بود همون طور که انتخاب کریمی هم خواهد بود
یعنی با 4 تا تورنمنت و نشستن وردست کیروش میرسه به حدی که بهش سرمربی تیم ملی؟؟ بابا ما که قرار بفهمیم فوتبال نه مشتی نه والیبال
فرکی هم بعد این همه سال تازه شده فرکی....اگر چه اونم گزینه ایده الی نیست ولی تو داخلیا با دانش تر از بقیست همین و الا خیلی نمیکت تیم ملی وایش بزرگه
اگر به به روز بودن و جوون تر بودن و کار با مربی بزرگ پس دایی هم گزینه خوبی بوده و از قطبی و.....بهتر
یادم نمیره روزی که قلعه برکنار شد تو اون محاکمه که کیروشی پور درست کرده بود دوالفقار نسب گفت قلعه خیلی مر خوبیه ولی 5 سال بعد باید میشد سرمبی تیم ملی
حالا ماجرای کریمی هم همینه اینا همش میشه سرمایه سوزی....من مخالف اینا نیستم نه مهدوی میا و هاشمین و کریمی میتونن مربیای خوبی باشن اما به شرط این که راهشو درست برن راهی که وحید رفته! و شاید 10 سال دیگه بهترین گزینه واسه ما باشه
هیچکدام....
خب مشکل منم با کیروش همینه دیگه .....وقتی میگم این هیچ غلطی واسه ما نمیکنه همینه !
قطعا حضور کریمی تو کادر فنی بهتره تا مارکار و نمازی و....ولی به چه عنوان دستیار و تنها مربی ایرانی؟؟ و جانشین بعدی؟؟ مشکل من با کیروش نه کریمی!
ضمنا همون نمازی که میگی رفت شد مربی تیم ملی زنان امریکا پس مشخصا ادم بی دانشی نبوده
در حال حاضر 259 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 259 مهمان ها)