منم بلاک بودم یه مدت
نوشته اصلی توسط Sajjad این چیزایی که من میگم ، خودت هم بهشون برخورد کنی ریموشون میکنی مثلا طرف ساعتی یه بار آنلاین میشه و چند تا پست زیر کمری میزاره و میره من که جدی نمیگیرم و هر کسی هر چیزی میخواد بگه ، بگه ، ازاده
نوشته اصلی توسط Sajjad مونا برزویی هم با من خیلی خوبه ، قبل ازدواجش تا مرز قرار و *** چت پیش رفته بودیم بعد عروسیش هرچی عکس میذاره کامنت میذارم ظرف ها رو شستی اومدی فیس
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که جدی نمیگیرم و هر کسی هر چیزی میخواد بگه ، بگه ، ازاده من صفحات مجازی رو خیلی جدی میگیرم ، فیس بوک برای من حکم دانشگاه داره هم یاد میگیرم هم سعی میکنم یاد بدم کسی کرسی شعر تاب بده ریمو میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad مونا برزویی هم با من خیلی خوبه ، قبل ازدواجش تا مرز قرار و *** چت پیش رفته بودیم دهنت سرویس :)))))))))))))))))))))))))))))9
نوشته اصلی توسط hesamz بعد عروسیش هرچی عکس میذاره کامنت میذارم ظرف ها رو شستی اومدی فیس قبل عروسیش خیلی با من خوب بود ، کلی واسش کامنت میومد ، فقط کامنت منو جواب میداد
نوشته اصلی توسط Sajjad من صفحات مجازی رو خیلی جدی میگیرم ، فیس بوک برای من حکم دانشگاه داره هم یاد میگیرم هم سعی میکنم یاد بدم کسی کرسی شعر تاب بده ریمو میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361
نوشته اصلی توسط Milad خدا رو شکر تیم محبوب جمهوری اسلامی نیستیم
نوشته اصلی توسط Sajjad قبل عروسیش خیلی با من خوب بود ، کلی واسش کامنت میومد ، فقط کامنت منو جواب میداد جنبش بالاس خدایی اون چیزایی که بهش گفتم رو به سنگ می گفتم آب می شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 218 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 218 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن