نوشته اصلی توسط SINA خدایا شکرت به سینا
نوشته اصلی توسط Sajjad جنبه ی زنا بالاتره خداییش داداشم با علی عبدالمالکی چت کرده بود آخرش گفته بود ابروهاتو کجا برمیداری ، بلاکش کرده بود نوشته اصلی توسط ehsan1361 کجا جنبش بالاس ؟ یه باز کامنت گذاشتم این چرت و پرتا چیه میدی شادمهر بخونه ، ریده ، بلاک شدم به زبان ظنز بیان کن اتنتقادت رو با بقال سر کوچه که حرف نمیزنی جنبه فقط رضا پیشرو فوش مادر هم بدی بلاکت نمی کنه فقط جنبه داره و لا غیر
البته استثنام داره چون آغا و جاستین بیبر هم چپ دستن
یعنی خدا رو واسه کارنامه درخشان ریاضی من شکر میکنین
خدایا شکرت
نوشته اصلی توسط mohammad به سینا در چ حالی ؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA در چ حالی ؟ توضیح میدم و روشن میکنم که راست دستا ریاضیشون قوی نیست
نوشته اصلی توسط hesamz به زبان ظنز بیان کن اتنتقادت رو با بقال سر کوچه که حرف نمیزنی جنبه فقط رضا پیشرو فوش مادر هم بدی بلاکت نمی کنه فقط جنبه داره و لا غیر گور باباشون فک میکنن کی هستن چهار تا خزعبل تف میدن
نوشته اصلی توسط mohammad توضیح میدم و روشن میکنم که راست دستا ریاضیشون قوی نیست هنوز با ریاضی دو درگیری ؟
نوشته اصلی توسط mohammad من راست دستم از پنجم دبستان تا سوم هنرستان واسه ریاضی کلاس خصوصی میرفتم فقط تا سوم دبستان معدلم 20 شد اول راهنمایی و سوم راهنمایی ریاضی تجدید شدم ریاضی عمومی 1 رو 3 بار گرفتم تا پاس شد یعنی 6 واحد افتادم عقب الانم فارغ التحصیلیم گیر 2 واحد ریاضیه خلاصه بگو ریاضیم ضعیفه ، همیشه میرینم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن