سياوش كاظمي كامنت گذاشت سريع پاكش كرد
نوشته اصلی توسط Herzeleid صداش خوبه این غروی احتمالا البوم خوبی بشه پايگان ميگفت بهترين كارام تا به امروز توو اين آلبومه
نوشته اصلی توسط pirana دوستان عزیز... نوید جون با اجازه... شب بر همه خوش... من اومدم مشاعره شما رفتی؟! :)) شب خوش
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! پايگان ميگفت بهترين كارام تا به امروز توو اين آلبومه پایگان کارش درسته منتظر همکاری مجدد پایگان - یغما -یزدانی هستم
نوشته اصلی توسط pirana دوستان عزیز... نوید جون با اجازه... شب بر همه خوش... شب بخیر
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار هم حسین هم منزوی بسیار تلخی ناگوار ....
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سياوش كاظمي كامنت گذاشت سريع پاكش كرد آره الان یه لحظه دیدم شعر گذاشت
نوشته اصلی توسط Herzeleid پایگان کارش درسته منتظر همکاری مجدد پایگان - یغما -یزدانی هستم منتظر همكاريش با محسن هستم فرض كن تنظيم : بهروز پايگان
نوشته اصلی توسط AkbaR آره الان یه لحظه دیدم شعر گذاشت چي گذاشته بود تا اومدم ببينم پاكش كرده بود
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چي گذاشته بود تا اومدم ببينم پاكش كرده بود منم داشتم شروع می کردم شعرشو بخونم یهو پاک شد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منتظر همكاريش با محسن هستم فرض كن تنظيم : بهروز پايگان بعیده حداقل به این زودیا.... ولی اگر شود چه شود....ترانه هم یغما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن