زن مردم چیکار دارین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته ها : 46
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته ها : 21
البته منکر کیفیت ساخت خوب اون ایرفون نیستم...قطعا از نظر ساخت و ارگونومی بی نظیره ...منتها همون جا هم دیده باشین گفته بودن یه سری مشکلاتُ
ضمنا محصولات اون کمپانی بیشتر با گیم مچ واسه همین هدفوناشم اکثرا به دلیل تغییرات رنج فرکانسی که دارن زیاد واسه موسیقی صرف توصیه نمیشه...همچنان میگم گزینه بدی نیست و کار شما رُ اه میاندازه قطعا
فیلیپس خیلی خوبه...من خودم فیلیپس دارم راضیم هستم..برندای دیگه هم هست مثل AKG و beyredynamic
به مالی هم گفتم البته اگر خرید اینترنتی مد نظرت باشه خب طبعتا گزینه ها محدود میشه اما اگر نه حضوری میتونی بری دنبالش خب گزینه های بیشتری هست.
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)