نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! كلا پدرا در مواقعي كه انتظار ميره جر بدن آدم رو خيلي خونسرد برخورد ميكنن یه لحظه شک کردم خودش باشه
نوشته اصلی توسط Chavosh اینا میشی هستن در لباس گرگ لاشیا دستشونو گرفتن زیر تخمشون وسط مجمع میگن ما تا حالا البومای محسنو نگرفتیم نوشته اصلی توسط pirana پررو پررو میگه من آلبومای محسنم نمیخرم آقا خونشون مباح ِ
البومای فن های خوشبخت با امضای نیکول
عجيبه موسيقي ِ ما هيچ خبري نزده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خداروشكر طرفداراي چاوشي اكثرا از قشر بالاي بيست هستن اون طرفداراي تتلو هستن كه اكثر از قضر 15 سال به پايين ميباشن تتلیتی ها برنامه بود امروز برم دانشگوه بچه ها شنبه رفتن گفتن خبری نیست دایورت کردیم هفته آینده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آقا خونشون مباح ِ میتونیم این دفعه رو به قطع اعضای بدن رضایت بدیم
باو آلبومی اینجا نمیرسه که بخرم فقط 13 یادمه رفتم 8 تا از احمدآباد گرفتم
نوشته اصلی توسط AntiChavoshi باو آلبومی اینجا نمیرسه که بخرم فقط 13 یادمه رفتم 8 تا از احمدآباد گرفتم آنتی چاوشی؟ امیر این یوزر رو از دیتابیس حذف کن
نوشته اصلی توسط AntiChavoshi باو آلبومی اینجا نمیرسه که بخرم فقط 13 یادمه رفتم 8 تا از احمدآباد گرفتم توام خودتو *** با این احمداباد عین این شهرستانیا که میرن حموم عمومی بعد یه راست میرن اونجا تا حالا صد بار گفتی رفتم اونجا چیکا میکنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 822 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 822 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن