این الی و ژینوس که تا دیروز *** مبارک رو از آجودانیه و دروس پایینتر نذاشته بودن و اگه یکی بهشون میگفت بریم انقلاب، یهو خایه میکردن و جوری میگفتن "ها؟!؟ بریم انقلاب؟!؟!؟!؟!؟" که انگار قراره برن تو سنگر "بوکو حرام" و جمیعاً گروگان گرفته شن.
اما از وقتی که با استفاده از لابیِ باباهه تو دوره احمدی نژاد، بورسیهی کشکی گرفتن، یا با کمک آپولونیا کالج رفتن انگلیس و تو دانشگاه پودمانی چستر فیلد دارن Fashion Design میخونن، صبح و شب استتوس بچه باحالی مینویسن و همدیگرو منشن میکنن.
استتوس الی: دیشب همه رختخوابم خیس بود... :((( دلم فلافل کثیف میدون انقلاب خوااااااااست :| یادته فوژی؟ بعدِ هَلُوین رفتیم...یاد اونروزا که میفتم همهش گریه دارم
With Jinoos
َAt ZenaCounty
کامنت ژینوس:
کاش لااقل یه کشور بودیم...من تو این یو اِسِ لعنتی دارم دق میکنم. تیکتم افتاده برای جولای...تا یه ماه دیگه میمیرم:(( دلم صدای شلوغی میخواد و بوق...اونم درست وسط انقلاب :(((((((((
بعد در همین اثناست که امیرعلی کامنت ژینوس رو میبینه و شستش خبردار میشه که ژینوس داره برمیگرده...لذا رو کامنتش یه لایک پر مغز میزنه به این معنا که:
"نمودم خانه را خالی، مصفا کردنش با تو
کمر مجروحِ تنهایی، مداوا کردنش با تو
اگر گم کردهای جانا، کلید دیگر آزاری...
اسیر درد شلاقم، مهیا کردنش با تو
بیا قبل شروع کار، روشن کن حسابم را
بیارم شیش و نُه را جمع؟ منها کردنش تو!
سه سام آریایی چه؟ مثلث دوست میداری؟
بدان یک ضلع کم داریم... پیــدا کردنش با تو"
برگرفته از شعر ...
متاسفانه «هوشنگ سیحون» معمار و نقاش برجسته ایرانی درگذشت.
وی معماری بناهای شاخصی همچون «آرامگاه کمال الملک»، «آرامگاه ابوعلی سینا»، «آرامگاه خیام»، «بازسازی و طراحی آرامگاه فردوسی در توس بر پایهٔ طرح پیشین» را برعهده داشته است.
با ترمز گرفتن چه خط و نشونا روو جاده كشيده
عجب خاطراتي روو مغز فلزيش دارن رژه ميرن
حريص يه جاده س از اينجا تا رويا بدون توقف
نه از شب ميترسه نه از شيب دره نه حتي تصادف
يه پيكان قراضه س ولي توي روياش هنوزم جوونه
خيالش ميتونه توي جاده يه كله برونه
رو حرف یه نظامی حرف نمیزنن . دفعه آخرت باشه
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)