خسته نباشی دلاور![]()
خسته نباشی دلاور![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
ورزش 3![]()
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- مشکل جالب پيکه در بازگشت به بارسلونا
- پدر نيمار:پسرم پيشنهاد150 ميليوني رئال را رد کرد
- افزايش ارزش ايوان راکيتيچ در عرض سه ماه
من حقیقت را می گویم. آندو تیموریان هیچ قصدی در زدن بازیکن ذوبآهن نداشت اما در آن برنامه رای ها را عوض می کنند. آندو چکار می توانست بکند؟ پایش در آسمان بود و نمی توانست خودش را کنترل کند. من در مورد خطاهای قبلی حرفی ندارم و در این باره با آندو حرف زدم اما این یکی اصلا منصفانه نبود. حرکت آندو بزرگنمایی شد چون خط و ربط آن برنامه مشخص است. به نظر من به کارشناسان آن برنامه می گویند که چه بگویند. این برنامه واقعیت ها را نشان نمی دهد و در نظرسنجی ها هم هر کاری دلشان می خواهد می کنند. امیدوارم کارشناسانی که به این برنامه می آیند به رشته خودشان وفادار باشند و دنبال این نباشند که این آقا چه می گوید. کارشناسی برنامه پریشب را با مقایسه کنید با کارشناسی داوری ایران و آرژانتین ...
پیام صادقیان محروم میشه کی مقصره؟ فردوسی پور
آندو محروم میشه کی مقصره؟ فردوسی پور
![]()
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
راس میگه اگه عادل لنگی پور زوم نمیکرد اصن اینا نمیفهمیدن![]()
این همه کارشناسا گفتن استقلال خوزستانو بازوندن تا از بحران دربیاد لنگ رفت کارشناس لنگی اورد![]()
مرد بودی با غیاثی مصاحبه میکردی![]()
محسن چرا تو اینستاش تاریخ زده17/7 پس..![]()
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)