the blacklist رو اگه دنبال نکردی شدیدا پیشنهاد میکنم ، سرشار از هیجان و دیالوگ هستش
یه سریال هم جدیدا شروع کردم به اسم Forever خلاصه داستان سریال شاید باعث بشه نری سمتش اما وقتی ببینی چطور کار شده ترقیب میشی ادامه بدی
سریال طنز ؟! چارلی شین باشه و تو بگی بیگ بنگ ؟!
بیگ بنگ هم خوبه اما برای من اولویت روی two and a half men و anger management هستش لعنتی یک لحظه بدون خنده نمیذارنت
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
خب منم گفتم arrow و اون چند تای دیگه در غیاب این سریالا به عنوان تفریح دیدنشون خوبه اونم در زمان پخششون
ولی بقیه سریالا حتی واسه تفریحم اکثرا به درد نمیخورن یا کسل کنندن یا یه مشت ... شعر میگن که اکثرا مثل ضرب المثل اینا میمونه فقط واسه خودشون مفهومه
یا میشه ازشون صد تا سوتی گرفت یه جا یه اتفاق میوفته اصلا علت و معلولش معلوم نمیشه کلا ... شعر میشه
حداقل اینا چندتا دلیل واسه دیدنشون میشه جور کرد بقیه...
اتلتیکو مادرید: مویا - خوانفران، میراندا، گودین، آنسالدی - تیاگو، کوکه،سائول، آردا توران، رائول گارسیا، مانژوکیچ
یوونتوس: بوفون - لیخشتاینر، کیلینی، کاسرس، بونوچی، اورا، مارکیزیو، پوگبا، ویدال، توز، یورنته
اسم جفتشون رو شنیدم احتمالا واسه اینکه بزارم توی وبمم باید ببینمشون ولی این 2 3 روز اینترنتم بدجوری ریده
باید بزارم یکم سرعت بهتر شه دانلود کنم
سریال طنزم قبلا چندتایی دیده بودم خانواده مدرن و اشنایی با مادر و چندتایی دیگه ولی کلا داشتن فقط مسخره بازی در میاوردن
به زور ادمو خنده بندازن مثلا ولی این تئوری بیگ بنگ حداقل کاراشون یه مفهومی داره فقط مسخره بازی نیست دیگه
اونام ندیدم اولیه تعریفش رو شنیدم باید ببینمش
هیچوقت از این سریالا و فیلم ها که یه نفر **** ناتوریال میشه و منجی ادما حال نکردم
**** ناتوریال رو هم که دیدم بعدا پشیمون شدم
اکشن هم زیاد سریال نمیبینم شاید فقط نیکیتا رو دیدم که اونم دو فصل اولش موضوعا و چیزای جالبی رو دنبال کرد ولی از یه جایی به بعد سک شعر شد البته فصل اخرش هم خوب بود
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 257 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 257 مهمان ها)