person of intrest شدیدا پیشنهاد میشه ، تنها ایرادی که دیدم یکی دو جا الکی به ایران گیر دادن (که اونم برای سریالی که داره به یه حقیقت اشاره میکنه بهایی هستش که باید پرداخت بشه ! )
Banshee سریالی هستش که شدیدا بهش امیدوارم تو دو فصلی که پخش شده راضی کننده بوده هر فصل هم 10 قسمت بیشتر نیست که به تکرار نیفته !
من موندم شما واکینگ دد رو میبینید اما داوینچی رو نمیبینید ! سریالی که به نظرم نمرش خیلی کمتر از حقشه
واکینگ دد که شما بهش اشاره میکنید رو دوست ندارم دلیلش هم جلوه های ویژه هستش که شدیدا ازش متنفرم
Rectify عواملش همه از دم از Breking Bad اومدن و شدیدا قوی کار شده ، فصل یک و دو فقط داره توصیف میکنه و داستان از فصل 3 قوت میگیره و تو قلتک میفته
Suits سراسر دیالوگ بدون هیچ اضافه گویی
و خیلی های دیگه که سلیقه ای هستش دنبال کردنشون
به نظرم شما سریال خوره ندارید وگرنه سریال خوب ریخته
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
بابا اینا کلا در حدی نیستن که ادم فکرش رو اونجوری درگیرشون کنه نمیشه با امثال گیم اف ترونز و بریکینگ بد مقایسشون کرد
ولی مثلا 24 اکشناش خیلی واقعی در اومدن خیلی روش کار کردن موضوعش و نوعشم جالبه
نمیشه بگی ولش کن حال نمیده نمیبینمش
نیکیتا رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم واقعا وسوسه شدم ببینمش ولی با این اینترنت مسخرم...
از نظر تیکه های علمی و کاربردی بیگ بنگ بهتره اما وقتی میگی طنر باید طنازی رو ببینی که کارای چارلی شین سراسر طنز هستش
حتما دنبال کن اینا رو
گاتهام تازه شروع شده ، به من نگو چی خوبه چی بد ، من یه سریال رو تو یه هفته تموم میکنم
بلک لیست ژانرش فرق میکنه و وقایعش چیزیه که تو زندگی روزمره اتفاق میفته اما گاتهام کمی ریشه تخیلی هم داره که چند قسمت آینده میبینی
بانشی هم دو ساله دارم دنبال میکنم
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 402 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 402 مهمان ها)