بچه ها بهم پیشنهاد کاری شده آیا قبول کنم و این میز و صندلی رو ترک کنم ؟!
بچه ها بهم پیشنهاد کاری شده آیا قبول کنم و این میز و صندلی رو ترک کنم ؟!
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
البته سریال هایی که تموم شدن رو فعلا پاک کردم
اونایی که خوب بودن رو هر وقت هارد گرفتم با کیفیت 720 آرشیو میکنم
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
خب من کلا دید تعصبی ندارم هر سریالی رو به یه دلیلی ممکنه نگا کنم ولی سریالایی که کلا فقط جنایی هستن و فقط میخوان کارشون رو
روی دیالوگ پیش ببرن اصلا به سلیقم نمیخوره
حتی سریالی مثل game of thrones هم با اینکه دیالوگ هایی داره که میتونه حتی توی زندگی ادم هم تاثیر بزاره اگه فقط میخواستن روی دیالوگ
مانور بدن و هیجان و اکشن رو ازش حذف میکردن مردم تره هم واسش خورد نمیکردن
اینو کارگردانای سریال هم فهمیدن که اومدن قسمت 9 فصل 4 اون جنگ رو به اون عظمت ساختن در صورتی که توی کتاب خیلی سریع کار وحشی ها رو یکسره میکردن
میخوام سریال سرگرمم کنه بعد فکرمم درگیر کنه دستش درد نکنه
ولی اگه به زور بخوام به خودم تلقین کنم که فلان سریال خیلی خوبه باید صد بار ببینمش نه اصلا اینو قبول ندارم
درگیری فکر بعد از اینه که شخص به سریال جذب شد اینو
game of thrones و بریکینگ بد خیلی خوب تونستن اجرا کنن
اررو فقط قسمت ارتباط برقرار کردن راحت رو تونسته درست اجرا کنه وگرنه دیالوگ سنگینی نداره
واکینگ دد همون قسمتای فانتزیش چون تونسته یه جورایی به مخاطب بقبولونه که ممکنه همچین اتفاقی بیوفته و باعث میشه ادم همزاد پنداری کنه
باعث میشه ادم جذب بشه وگرنه اونم دیالوگ های سنگین ندارن
ولی یه سریال میبینی اول تا اخر داره واسم ... شعر سنگین میگه مگه منتقد سینمام بیام خودمو جر بدم بگم باید اینو بفهمم این سریال خوبیه اگه من نفهمم مشکل از منه
من مخاطب یه فیلم یا سریالم هدفم اینه اول سرگرم بشم اگه بقیه موارد رو هم داشت ممکنه بشه بهترین سریالم اگرم نداشت حداقلش اینه که سرگرم شدم
كلا وحشتناك با هم اختلاف نظر داريم
من نگفتم هرچي جنائي خوبه و هرچي اكشن بده
نه تو جنائي هم خيليا هست مزخرفه به قول خودت تو فانتزي هم يكي مثل گيم اف هست
كولي گفتم تقريبا مخاطب اينا مشخصه مثلا خوناشام و كمدي ووجود زامبي معمولا خيلي جدي نيستن از اون ور جنائي ها و معمايي ها خوش ساخت ترن
هدف اصلي همون سرگرمي ولي من شخصا با جنائي و مهما و پلايي خيلي بيشتر سرگرم ميشم و درگير موضوع ميشم تا مثلا بزن بكش و خوناشام و
مثلا مفهوم زامبي وتخون اشام كلا واسه من حل نشدست واسم جا نيفتاده خب حالا تو بگو بهترين وقتي يا اصلا مشكل دارم چي ببينم؟؟
كلا هر جي موضوع سريال به واقعيت نزديك تر باشه من بيشتر ميپسندم ژانر محبوبم تو فيلم و سينما و سريال هم تريلر يا دلهره اور
كلي هم نگفتم ولي اون ارو رو ديدم كه ميگم سريال خوبي نيست حداكثر متوسط و اين كه تو ميارين كناريايي و ميگي اونا به درد نميخوره و اين ادم ُ سرگرم ميكنه حركت قشنگي نيست
راجع به خوب و بد هم نظرم همونه ادمش مهم نيست كيفيت اثر مهمه
همين الان از تو بپرين كدوم سبك موسيقي بهتره چي ميگي ؟؟ به صورت مصداقي نه كلي
خب معلومه يه برتري هايي هست و تو سينما هم همين هست
واسه همين اكشن هيچ وقت نميشه با درام مقايسش كرد
در حال حاضر 350 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 350 مهمان ها)