فسيل جان عزيزت ديگه ادامه نده من نميتونم پست بي جواب بذارم
بذار بريم يه نيمه فوتبال ببينيم لااقل![]()
فسيل جان عزيزت ديگه ادامه نده من نميتونم پست بي جواب بذارم
بذار بريم يه نيمه فوتبال ببينيم لااقل![]()
مگه ادم با اژدها جذب میشه؟ کلا داری بحثا رو باهم قاطی میکنی که بگی حرفت درسته
میگم اکشن میتونه یه دلیل باشه واسه جذب مخاطب اضافه کردن قسمتای مثلا فانتزی میتونه یه دلیل باشه صحنه های ترسناک و دلهره اور میتونه یه دلیل باشه
ولی اینکه یه داستان جناییه هی میره جلو این حرف میزنه اون حرف میزنه اصلا کاری ندارم حرفاشون چقدر سنگینه منی که اولین باره میبینمش اصلا مهم نیست برام چی میگن
من اصلا برام مهم نیست بقیه میگن این سریال عالیه برام مهم نیست امتیازش چقدر بالا باشه وقتی میبینمش قسمت اول نه دوم نه سوم نه چهارم نه پنجم دیگه باید یه چیزی رو کنه
که طرف غافلگیر شه طرف جذب شه طرف داستان براش هیجان بگیره
نه اینکه دو نفر توی اتاق باشن هی نوبتی خاطرات دوران گذشته رو بگن هی دوباره بگن هی دوباره بگن
چه تدوینی میخواد این اخه 2 خط داستانی رو باهم پیش بردن دیگه تدوین میخواد
واسه گیم اف ترونز تدوین میخواد که داره همزمان چندین داستان رو پیش میبره
موسیقی هم کلا میگم که کاری به بحث سبکاشون ندارم واسه من ارزش تمام اون سبکا یکیه جوری نیست بگم ببین این سبکش ترنسه پس برم گوش بدم یا این سبکش بلوزه پس برم گوش بدم
همشون رو با یه علاقه اونم علاقه ای که به موسیقی دارم گوش میدم از هر کدومم ممکنه خوشم بیاد خیلی وقتا شده از یه اهنگ حتی هیپ هاپ بعضی وقتا حتی یه بیت هیپ هاپ بیشتر از فلان اثر خواننده محبوبی که فقط موسیقی اکوستیک استفاده کرده خوشم اومده
نه باعث میشه ارزش هیپ هاپ بیشتر شه نه ارزش اکوستیک کمتر شه همشون یه اندازه ارزش دارن مهم مانور و نو اوری هست که بتونن ایجاد کنن
واقعا با چه استلالی اینو میگی تعصب![]()
والا من جرات نمیکنم بحثی رو با امین شروع کنم چون قراره سه روز ادامه پیدا کنه![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)