نوشته اصلی توسط Milad یه بلایی سر سجاد فسیل سر شبی اورد که بیچاره میگفت 2 ساعته میخوام برم دستشویی این امین اجازه نمیده
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط madrid_25 قربون دستت احمد وان اف از کی شکست خورد؟ زیاد یادم نیست اسمها احمد بچه های خودمون کسی بازم فعالیت داره؟ فدا مدا نمیدونم شکست عشقی هاش از امار ما در اومده خودمم زیاد نمیام
نوشته اصلی توسط ahmadsp دست مهدی برو بگیر ازش فقط مواظب خودت باش با 771 اشتباه نگیرتت مهدی کارت به کارت کن من کار دارم نمیتونم بیام
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط madrid_25 مرسی مهدی جان دمت گرم داداش حاج مهدی با سکینه ؟ والله روم نمیشه متن چت رو یزارم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi داره تایپ میشه
نوشته اصلی توسط Milad مهدی کارت به کارت کن من کار دارم نمیتونم بیام هوس اصفهان و 33 پل کردی باز
نوشته اصلی توسط DePreSso اینایی که گفتی چه ربطی داشت ؟ مگه من این اقا می شناختم مگه بهش علاقه داشتم که بخوام مسئولیت فردارو قبول کنم یکم فکر کن مهدی جان از تو بعیده که اینطوری میگی .... شب خوش استغفرو الله برو دیگه خانم شبت خوش
نوشته اصلی توسط mahdi این شیمبلی که هول کرد از دستش در رفت من هنوز تو بهت رفتن احسانم..اصن چی شد نفهمیدم..سانتافه نخریده کلاسش دیگه به ما نخورد فکر کنم
نوشته اصلی توسط asc الی با موتور تصادف کرد تو کماس ممر کلوچه پزی باز کرده تو رشت ممر داداش خودمه هم استانیمه مراقب باش الی تصادف کرده؟شوخی میکنی؟
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط mahdi داره تایپ میشه loading ...please waite
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 479 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن